U JESENJU ODRŽANI 16. SPORTSKI SUSRETI OBRTNIKA OKKZŽ

TRIJUMFIRALI DOMAĆINI: Članovi Udruženja obrtnika Krapine i susjednih općina pobijedili u sve četiri discipline

Objavljeno: 27.03.2018. JJ

S ciljem boljeg povezivanja obrtnika Krapinsko – zagorske županije, Obrtnička komora KZŽ organizirala je 16. Sportske susrete obrtnika OKKZŽ, čiji je ovogodišnji domaćin bilo Udruženje obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj. Sportske susrete otvorio je u subotu u dvorani Osnovne škole Gornje Jesenje krapinsko – zagorski župan Željko Kolar.
– Drago mi je da vas vidi ovdje, da ste sve mlađi, da ste svake godine u sve boljoj formi i da taj borbeni duh živi među vama. Ne mogu se složiti s time da pobjeda nije važna, smatram da je pobjeda uvijek važna, a ako to netko zna, onda ste to upravo vi, jer s obzirom na to kroz kakve ste vi sve borbe prošli s državom, Poreznom i raznim inspekcijama, ako netko ima tog sportskog duha, onda ste to vi. Ono što me posebno veseli, sjajna je suradnja s Obrtničkom komorom Krapinsko – zagorske županije, kao i činjenica da je broj obrtnika u porastu. To je, naravno, ono što i nama u Županiji daje dodatni motiv u izgradnji komunalne infrastrukture koja će vama na neki način olakšati posao. Sjajno je što ste se skupili u ovolikom broju, što se nalazite, družite i želim da tako bude i ubuduće – rekao je Kolar.

Najbolji strijelac

Pozdravnu riječ prisutnima su uputili i predsjednik Udruženja obrtnika Krapina Vladimir Vidović, potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore i predsjednik OKKZŽ Davor Pleško, načelnik općine Jesenje Andrija Ranogajec i predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec.
Obrtnici su se tijekom cijelog poslijepodneva natjecali u nogometu, pikadu, streljaštvu i potezanju užeta, a trijumfirali su domaćini, članovi Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj, koji su osvojili prva mjesta u sve četiri discipline. U nogometu, drugoplasirani su bili članovi Međuopćinskog udruženja obrtnika Klanjec, a treće je mjesto pripalo Udruženju obrtnika grada Zaboka. Najbolji je strijelac bio Mladen Šerek iz UO Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj. U potezanju užeta drugi su bili članovi Udruženje obrtnika općine Krapinske Toplice, a trećeplasirano Udruženje obrtnika Bedekovčina.

Fair play

Međuopćinsko udruženje obrtnika Klanjec osvojilo je drugo mjesto u pikadu, dok su treći bili članovi Udruženja obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice. U stolnom nogometu, drugoplasirani su bili članovi Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice, a trećeplasirani članovi Udruženje obrtnika Bedekovčina.
Pehar za fair play uručen je Udruženju obrtnika Zlatar, dok je prijelazni pehar, koji se dodjeljuje za najviše osvojenih bodova, uručen Udruženju obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj. Nakon završetka natjecanja, druženje se nastavilo u Domu kulture općine Jesenje, gdje je potpredsjednik HOK-a i predsjednik OKKZŽ Davor Pleško s predsjednikom domaćina Udruženja obrtnika grada Krapine i općine Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj Vladimirom Vidovićem podijelio pehare za postignute sportske rezultate.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba