NEMA ČEGA NEMA: OD 7. TRAVNJA U SVETOM KRIŽU ZAČRETJU

ZAGORJE DOBIVA SVOJ “MINI HRELIĆ”: Prodavat će se automobili, proizvodi OPG-ova, roba, proizvodi iz kućne radinosti…

Objavljeno: 14.03.2018. JJ

U subotu, 7. travnja, Hrvatsko zagorje dobiva novi sajamski sadržaj na prostoru Roses Designer Outleta u Svetom Križu Začretje. Bit će to svojevrsni “mini Hrelić i Jakuševac” jer tvrtka “Sajam automobila Zagreb”, koja je organizator i sajma automobila u Zagrebu na Jakuševcu i popularnog Hrelića, dolazi u Zagorje kako bi i ovdašnjim stanovnicima, ali i svih zainteresiranima, pružila mogućnost da prodaju rabljene automobile, robu, proizvode sa svojih obiteljsko – poljoprivrednih gospodarstava, voće i povrće, proizvode iz kućne radinosti, ali i niz drugih sadržaja.
– Tvrtka “Sajam automobila Zagreb”, osim sajma automobila i buvljaka na Hreliću organizira i sajam u Vrbovcu, te sajmove u Šibeniku i Splitu – kaže Miroslav Filipčić, izvršni direktor tvrtke, koja je prošle godine organizirala i manifestaciju sajamskog sadržaja “Otvorene dveri Vrbovec”, koja će postati tradicionalna i koja će se ponovno održati u svibnju ove godine, uz niz popratnih tematskih sadržaja.
Planovi su da sajam u Svetom Križu Začretje s vremenom preraste u regionalni sajam, ali i da privuče izlagače i posjetitelje iz susjednih regija u Sloveniji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba