OTVOREN NATJEČAJ ZA OSNOVNOŠKOLCE

Mreža udruga Zagor nagrađuje najbolje autorske tekstove o volontiranju

Objavljeno: 07.02.2018. JJ

Mreža udruga Zagor poziva učenike osnovnih škola s područja Krapinsko – zagorske županije da napišu i pošalju po jedan kratki autorski tekst o volontiranju koji sadržava kratak opis pozitivnih iskustava volontiranja i odgoja za volontiranje, razloge volontiranja, značaj volontiranja za djecu i mlade te ostale teme vezane za volontiranje.

Do 7. ožujka

Svrha natječaja jest prikazati volontiranje kao društveno korisno, kako za djecu i mlade, tako i za cjelokupnu zajednicu kroz literarni izričaj. Prijava treba sadržavati ime i prezime autora, godinu rođenja, kontakt broj autora, ime razrednika/mentora i naziv škole te razred. Prijave traju do 7. ožujka do 12 sati, a šalju se na mail [email protected]. Rad ne smije biti duži od dvije kartice teksta, a šalje se u DOC i PDF formatu. Tekst mora biti napisan na hrvatskom jeziku i ne smije biti objavljen. Prijaviti se mogu učenici osnovnih škola Krapinsko – zagorske županije, a pobjedničkim će se radovima dodijeliti simbolične nagrade.

Nacionalna zaklada

Natječaj se provodi u okviru projekta #zavolontirAJMOse, koji provodi Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Osnovnom školom Ksavera Šandora Gjalskog Zabok, Osnovnom školom Bedekovčina, Osnovnom školom Đure Prejca Desinić i Društvom “Naša djeca” Zabok. Projekt financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u okviru izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba