KRAPINSKO – ZAGORSKA ŽUPANIJE RASPISALA NATJEČAJ ZA FINANCIRANJE PROGRAMA I PROJEKATA POLJOPRIVREDNIH UDRUGA

Osigurano 200 tisuća kuna za registraciju robnih marki, promociju poljoprivrednih proizvoda, sudjelovanje na tečajevima, izložbama i sajmovima…

Objavljeno: 16.01.2018. JJ

Krapinsko – zagorska županija je raspisala javni natječaj za financiranje programa i projekata poljoprivrednih udruga Krapinsko – zagorske županije u 2018. godini. Prihvatljive aktivnosti su: organiziranje i sudjelovanje na tečajevima i osposobljavanjima za bavljenje primarnom proizvodnjom poljoprivrednih proizvoda, organiziranje i sudjelovanje na tečajevima i osposobljavanjima za bavljenje preradom te stavljanjem na tržište poljoprivrednih proizvoda, posjet oglednim proizvođačima ili prerađivačima poljoprivrednih proizvoda koji u proizvodnji i preradi poljoprivrednih proizvoda primjenjuju uspješne tehnologije i znanja s ciljem povećanja prinosa i kvalitete svojih proizvoda, organizacija i sudjelovanje na izložbama i sajmovima, registracija robnih marki i promocija poljoprivrednih proizvoda. Financiraju se programi/projekti čija provedba traje najviše 12 mjeseci.
Za financiranje programa/projekata u okviru ovog Natječaja raspoloživ je iznos od 200 tisuća kuna i to 100 tisuća kuna za financiranje udruga čiji se članovi bave primarnom poljoprivrednom proizvodnjom te 100 tisuća kuna za financiranje udruga čiji se članovi bave preradom te stavljanjem na tržište poljoprivrednih proizvoda. Visina potpore po korisniku iznosi do 30 tisuća kuna, a maksimalno do 75 posto od ukupno prihvatljivih aktivnosti. Prijave se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje i ostalom natječajnom dokumentacijom, dostupni na internetskoj stranici Krapinsko-zagorske županije. Rok za podnošenje prijava projekta i programa je 30 dana od dana objave javnog natječaja, a istječe 15. veljače.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba