VEČER UOČI BADNJAKA U NAJVEĆOJ MEĐIMURSKOJ DVORANI U SRCU ČAKOVCA ZIMSKO IZDANJE “FORESTLANDA”

AUSTRALSKI DJ FACTOR B: Čakovec, spremamo ti nešto divlje i drugačije

Objavljeno: 20.12.2017. JJ

Uoči Badnjaka, 23. prosinca, zimski Forestland dolazi u Čakovec, u dvoranu Graditeljske škole, popularni “GOC”. Zimska priča “Forestlanda”, nazvana “Winterstory of Forestland” ovog se puta ne održava u šumi – temperature su preniske, zelenila nema – već selimo u najveću međimursku dvoranu u srcu Čakovca.
– Dolazim po prvi puta u Hrvatsku. Jedva čekam nastupati pred preko 1500 ludih Hrvata na zimskom izdanju “Forestlanda” – rekao je Brendan Blatt, umjetničkog imena Factor B, australski DJ s rezidencijom u Amsterdamu, headliner festivala.

Vrhunski video

– “Forestlandu” me privukao i vrhunski video, u Amsterdamu su mi ga pokazali Saša i Nikola, organizatori festivala, i odmah sam im rekao da želim biti dio i ljetne, ali i zimske priče. Čakovec, spremamo ti nešto divlje i nešto drugačije – kaže Factor B.
“Forestland” je nedavno izbacio i svoj peti po redu video s festivala, tzv. “Aftermovie”. Ovog puta filmsku režiju i montažu potpisuje međimurski Marrtinez Photography, dok je za glazbenu pozadinu zaslužan Saša Mikac, resident i jedan od organizatora festivala od samih početaka.

Nakon što je prošlogodišnji aftermovie bio režiran od strane dviju ekipa, one čakovečke, Ivana Šardija i Alexa Drvenkara, ali i pariške, od ruke Luca Negrija, ovogodišnji je bio povjeren poznatim snimateljima iz ekipe Marrtinez Photography.
Zimski festival “Forestland” održat će se po četvrti puta, a prvi puta u najvećoj dvorani u županiji i to pod pokroviteljstvom i partnerstvom sve više međunarodnih brendova. Od Coca Cole, do Bon bona i Red Bulla, na “Forestlandu” možete očekivati puno, puno iznenađenja. Za glazbeno – scenski spektakl zaslužna je zagrebačka renomirana tvrtka Lumilas, dok će svoj obod sceni dati i zanimljiva drvena instalacija, kao i scensko – teatralni nastup plesnog studia “Korak” čakovečke trenerice i umjetnice Virne Hošnjak.

Regionalni DJ-evi

– Suradnja s “Forestlandom” došla nam je instinktivno. Naše cure treniraju cijele godine, imamo desetke nastupa, no još nisu nastupale na ovakvim festivalima. Imamo odličan odnos, rad i planove i za ubuduće, a pripremile smo jedan zanimljiv scenski nastup u suradnji sa slovenskim DJ-em i producentom Avadoxom – rekla nam je Virna Hošnjak, trenerica i voditeljica Koraka.
Uz Factor B, vrhunskog uplift trance DJ-a, na Forestland dolazi i cijeli niz regionalnih DJ-eva na čelu sa svjetskim putnikom AVADOXom iz Slovenije, DJuraS, povratnikom, Međimurcem Arianom, ali i Austrijanac DJ Tomecs, Nick Karsten i domaći dečki Carlos&Detron.
Ulaznice možete kupiti na Ticket2go ili u Starom Hrastu te Arcusu po iznosu od 50 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 60 kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba