Gradsko vijeće Krapine odlučilo o dobitnicima gradskih priznanja koja će im biti uručena na Dan grada, 6. prosinca

Povelje Grada Krapine Anđelku i Rajku Suhodolčanu te Krateksu d.d. – evo tko će sve dobiti Plakete

Objavljeno: 30.11.2017. AB

Na svojoj posljednjoj sjednici održanoj ovog utorka, između ostalog, Gradsko vijeće Krapine donijelo je i Odluku o dodjeli gradskih priznanja za 2017. godinu, koja će se dobitnicima uručiti na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća, na sam Dan grada, 6. prosinca, uz blagdan sv. Nikole. Prema odluci, Povelja Grada Krapine dodijelit će se Anđelku Suhodolčanu, za osobit doprinos promicanju dobrovoljnog davanja krvi i zdravstvenih programa Hrvatskog crvenog križa, zatim Rajku Suhodolčanu za osobita umjetničko – glazbena postignuća, unapređenje kulturnog života i promicanje imena Grada Krapine te Tvrtki Krateks d.d., Krapina za osobit doprinos razvoju gospodarstva te uspješno dugogodišnje poslovanje.
Plaketa Grada Krapine dodijelit će se Alojzu Jembrihu, povodom 50. obljetnice kulturnog i stručno-znanstvenog djelovanja te kao suosnivaču i dugogodišnjem voditelju znanstvenog skupa “Kajkavski jezik, književnost i kultura kroz stoljeća”, zatim Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Lepajci, povodom obilježavanja 70. obljetnice uspješnog i aktivnog rada te djelovanja društva, kao i Miljenku Hršaku, za doprinos kulturnom stvaralaštvu i promicanje kajkavštine, ali i razvoju sporta u Krapini.
Malu plaketu Grada Krapine dobit će mlada kickboxerica Antonela Cesarec, za postignute uspjehe na natjecanjima u kickboxingu te za promicanje imena Grada Krapine te Antoniu i Lari Pecigus za postignute uspjehe na plesnim natjecanjima te za promicanje imena Grada Krapine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba