OVE SUBOTE U MARIJI BISTRICI VELIKI KONCERT U ORGANIZACIJI KUD-a “LOVRO JEŽEK”

U znak sjećanja na Rudolfa Mahmeta, uz domaćine, nastupaju Kajda, Hrvatski gajdaški orkestar i tamburaši iz Zlatar Bistrice, Laza i Dugog Sela

Objavljeno: 15.11.2017. JJ

KUD “Lovro Ježek” iz Marije Bistrice organizira koncert “Sjećanje na Rudeka”, koji će se održati u subotu, 18. studenoga, s početkom u 19.30 sati u Pastoralnom centru u Mariji Bistrici (novosagrađena zgrada – crkva na otvorenom). Koncert se organizira u spomen na velikog zagorskog umjetnika Rudolfa Mahmeta, koji je ostavio značajan trag u bistričkom KUD-u, ali i u brojnim drugim zagorskim društvima.
Na koncertu će nastupiti: ŽVG Kajda, Hrvatski gajdaški orkestar, Tamburaški orkestar KUEU-e “Kaj” Zlatar Bistrica, Tamburaški orkestar Glazbene škole Dugo Selo, Tamburaški sastav KUD-a “Laz”, Tamburaški orkestar KUD-a “Lovro Ježek” Marija Bistrica i ŽVS KUD-a “Lovro Ježek” Marija Bistrica.
– Ovim svečanim koncertom, svi mi amaterski i profesionalni glazbenici, Rudekovi suradnici i štovatelji želimo pokazati zahvalnost za njegov dugogodišnji predani glazbeni rad te pokazati da smo vjerno nastavili njegov put – poručuju organizatori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba