U Krapinskim Toplicama održano županijsko natjecanje u Crossu za učenike i učenice od petog osnovne, do četvrtog razreda srednje škole

Najviše postolja kod osnovnoškolaca uzeli učenici i učenice iz Krapinskih Toplica, kod srednjoškolaca Zabočani i Zabočanke

Objavljeno: 26.10.2017. Alen Brodar

U Krapinskim Toplicama u srijedu je održan Cross miting za zagorske učenice i učenike od petog razreda osnovne škole, do četvrtog razreda srednje škole. Prijavljeno je bilo 27 osnovnih škola i osam srednjih škola, s ukupno 424 učenika. Učenice i učenici u kategoriji petog i šestog razreda te učenice u kategoriji sedmog i osmog razreda trčali su tisuću metara, učenici u kategoriji sedmih i osmih razreda okušali su se na stazi od 1200 metara, srednjoškolke na stazi od 1600 metara, a srednjoškolci na stazi od dvije tisuće metara.

Osnovne škole

Prva tri mjesta kod učenica 5. i 6. razreda osvojile su Lana Preis iz OŠ Zlatar, Nika Kuhta iz OŠ Donja Stubica i Mia Kantoci iz OŠ Hum na Sutli. Ekipno su u istoj kategorije najbolje bile učenice iz OŠ Zabok, zatim iz Donje Stubice, a treće su bile učenice OŠ Krapinske Toplice. Kod dječaka u istoj kategoriji, prva tri mjesta osvojili su Luka Mušica iz OŠ Krapinske Toplice, David Posavec iz OŠ Zabok i Karlo Cicnjak iz OŠ Mače. Ekipno su najbolji bili učenici iz Krapinskih Toplica, Tuhlja i Zaboka.
U kategoriji 7. i 8. razreda, kod učenica najbolje su bile Paula Herceg iz OŠ Zabok, Lidija Mušica iz OŠ Krapinske Toplice, odakle dolazi i trećeplasirana Ivana Prežigalo. Ekipno, najbolje su bile učenice iz Krapinskih Toplica, Zaboka i Petrovskog. Kod dječaka, prvo mjesto osvojio je Mario Hlebec iz OŠ Zabok, drugi je bio Renato Strahonja iz OŠ Đurmanec, a treći Karlo Seljan iz OŠ Veliko Trgovišće. Ekipno su najbolji bili učenici iz Krapinskih Toplica, Velikog Trgovišća i Kumrovca.

Srednje škole

U kategoriji srednjih škola, kod djevojaka su prva tri mjesta osvojile Dora Kurečić iz SŠ Oroslavje, Karolina Valentić iz SŠ Zabok i, također iz zabočke škole, Mateja Radovanić. Ekipno su nabolje bile Zabočanke, a slijede srednjoškolke iz Pregrade, pa iz Zaboka.
Kod srednjoškolaca, najbolji je bio Franjo Lusavec iz SŠ Konjščina, drugo mjesto osvojio je Matej Grabušić iz SŠ Zabok, a treće Mateo Tisanić iz SŠ Oroslavje. Ekipno, najbolji su bili Oroslavčani, drugo mjesto osvojila je SŠ Krapina, a treće SŠ Zabok.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba