Ante Todorić se vratio u Hrvatsku, na Facebooku oformljena grupa za doček njegova oca

I ZAGORCI JEDVA ČEKAJU DA SE GAZDA VRATI: Idete li i vi na “Doček Ivice Todorića”?

Objavljeno: 20.10.2017. zagorjeinternational

Odvjetnik Fran Olujić potvrdio je u petak da je njegov klijent Ante Todorić došao u Hrvatsku, no njegov otac Ivica Todorić, osnivač kompanije Agrokor i jedini osumnjičeni u aferi Agrokor kojem je određen istražni zatvor, i dalje je nedostupan hrvatskim vlastima.
Iako je više puta ponovio kako će biti dostupan pravosudnim organima, u medijima su se pojavile informacije kako se Todorić sprema na pravnu bitku protiv izručenja iz Velike Britanije te da će je temeljiti na već više puta ponovljenim optužbama o navodnom političkom progonu koji se vrši nad njim.
Ipak, hrvatska javnost željno očekuje povratak Gazde. Naime, na Facebooku se pojavio “event” naziva “Doček Ivice Todorića“.

 

– Uglađen i fin, izravnim letom, poslovnom klasom, dolazi jedan od nas, uznik. Dočekajmo ga i pokažimo vjeru u hrvatsko pravosuđe… Blagajnice Konzuma lajkaju! – navodi se na Facebook stranici.
Svoje prisustvo dočeku, koji je inače “zakazan za danas u 15.30 sati, na Zračnoj luci dr. Franjo Tuđman”, potvrdilo je već gotovo tri i pol tisuće korisnika Facebooka, od kojih je velik broj i iz Zagorja, dok je “zainteresiranih za događaj” više od osam i pol tisuća.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba