MREŽA UDRUGA ZAGOR I OVE GODINE, POVODOM MEĐUNARODNOG DANA VOLONTERA, ORGANIZIRA IZLOŽBU FOTOGRAFIJA

OTVOREN NATJEČAJ: Do 12. studenoga šaljite najbolje fotografije volonterskih aktivnosti koje su se odvijale na području županije

Objavljeno: 13.10.2017. JJ

Mreža udruga Zagor zajedno s partnerima organizira izložbu fotografija volonterskih aktivnosti, povodom Međunarodnog dana volontera koji se obilježava 5. prosinca. Pozivaju se svi zainteresirani da pošalju fotografije koje prikazuju konkretne lokalne volonterske aktivnosti/akcije koje su se odvijale na području Krapinsko – zagorske županije u 2017. godini.

Najviše tri

Cilj poziva je promocija volonterstva na lokalnoj razini te njegovo vrednovanje kao društveno korisne aktivnosti, kako za pojedinca, tako i za cijelu zajednicu. Svaki organizator volontiranja može poslati najviše tri fotografije koje prikazuju volontersku aktivnost/akciju. Svaka fotografija treba imati kratki opis aktivnosti/akcije. Fotografije trebaju biti u digitalnom obliku u visokoj rezoluciji, a dostavom fotografija, prijavitelj potvrđuje da posjeduje suglasnost za objavljivanje, te garantira da ne postoje prava trećih osoba i da će sve zahtjeve trećih osoba rješavati osobno i bez dodatne naknade. Fotografije se šalju putem elektroničke pošte na: [email protected], do 12. studenoga. Po isteku roka za prijavu, odabrat će se fotografije koje će biti izložene u prostoru Centra za mlade KZŽ, povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera. Odabir fotografija izvršit će žiri, čiji članovi dolaze iz partnerskih organizacija uključenih u ovaj projekt.

Na različitim mjestima

Po završetku izložbe one će biti postavljene na različitim mjestima (organizacijama, ustanovama, institucijama) s ciljem promoviranja volonterstva u zajednici. Izložba se organizira u okviru projekta “VolontirAJMO – jačanje kapaciteta lokalnih zajednica za volontiranje”, koji provodi Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Društvom Naša djeca Zabok, Krapinsko – zagorskom županijom, Lokalnom akcijskom grupom Zagorje – Sutla, Školom za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, Osnovnom školom Janka Leskovara, Volonterskim centrom Zagreb i ACT Grupom. Projekt je sufinanciran novcem iz Europskog socijalnog fonda, u okviru Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba