U SKLOPU “BRANJA GROJZDJA”, U PREGRADI JE ODIGRANA ZANIMLJIVA NOGOMETNA UTAKMICA

Veterani Pregrade rezultatom 1:0 porazili hrvatsku svećeničku reprezentaciju

Objavljeno: 22.09.2017. JJ

U sklopu manifestacije “Branje grojzdja”, odigrana je nogometna utakmica između veterana Nogometnog kluba Pregrada i hrvatske svećeničke nogometne reprezentacije, na igralištu NK Pregrada.
Za ekipu veterana NK Pregrada nastupili su i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar te gradonačelnik Pregrade, saborski zastupnik Marko Vešligaj.
– Četvrtak je na “Branju grojzdja” tradicionalno rezerviran za nogometne revijalne utakmice, danas smo odigrali sportski i borbeno te mislim da je publika mogla uživati u utakmici i lijepim potezima – istaknuo je gradonačelnik Vešligaj po završetku utakmice, koja je završila 1:0 u korist njegove ekipe.
Reprezentativac svećeničke ekipe, rektor Svetišta Majke Božje Bistričke, preč. Domagoj Matošević istaknuo je kako se svećenička reprezentacija zbog obaveza članova ne može kroz godinu puno puta nalaziti, no da se, u slučaju da su slobodni, vrlo rado odazovu na pozive poput ovog iz Pregrade.
Danas u 19 sati u Pregradi se otvara “Degustacija vina” Udruge “Dobra kaplica” i “Vina Zagorje”, s gostima iz Hrvatske i Slovenije, a u 20 sati na središnjem je Trgu na rasporedu Festival vinskih popevki i napitnica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba