STRUČNI SKUP U DV-U “MASLAČAK”

U Krapinskim Toplicama okupit će se 100-tinjak odgajatelja iz 13 zagorskih i 18 zagrebačkih, varaždinskih i međimurskih vrtića

Objavljeno: 26.04.2017. Jelena Jazbec

U Dječjem vrtiću “Maslačak” u Krapinskim Toplicama sutra će se održati međužupanijski stručni skup za odgojitelje i stručne suradnike na temu “Suvremene strategije učenja i uloga odraslih u afirmaciji izvornih procesa učenja djece predškolske dobi”. Događaj počinje u 9.30 sati, a nazočit će 100-tinjak odgajatelja iz 13 zagorskih vrtića te 18 vrtića Grada Zagreba i susjednih županija.
Stručni skup održava se u sklopu obilježavanja Dana Dječjeg vrtića “Maslačak”. Kako nam je rekla ravnateljica Katica Cerovec, tim je povodom organiziran petodnevni program, pa je tako prvi dan bio posvećen knjigama i kreativnosti, drugi dan baštini i okolišu, treći je dan bio dan za obitelj, četvrti dan za zdravlje, a sutra je dan za učenje.
Stručni skup organizira Agencija za odgoj i obrazovanje.
– Ovo nije prvi puta da se stručni skup održava upravo u Dječjem vrtiću “Maslačak”, i drago nam je što nas je Agencija prepoznala, ne samo zbog našeg kapaciteta, naime, jedan smo od rijetkih vrtića koji može primiti toliko ljudi, nego i zbog kvalitete našeg rada. Kao domaćini ovog skupa želimo pokazati kako i zagorski vrtići prate trendove kojima se pokušava podići socijalna kompetencija – rekla je ravnateljica Cerovec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba