AGENCIJA ZA AVANTURIZAM

“Huck Finn” pruža turistima novo gledište na jedinstveni provod u Lijepoj Našoj

Objavljeno: 26.04.2017. zagorjeinternational

Svu raskoš kulturno – turističke ponude kontinentalne Hrvatske i ove ćete godine moći doživjeti na drugom po redu Regionalnom sajmu kontinentalnog turizma “Wellcone”, koji će se održati u prostorima Zagrebačkog velesajma, u srijedu, 10. svibnja, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, Ministarstva poljoprivrede, Visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović, u organizaciji Zagorje Internationala.

Destinacijski menadžment

Među izlagačima koji će se predstaviti na ovom jedinstvenom Sajmu, je i vodeća agencija za organiziranje pustolovnih putovanja u Hrvatskoj, “Huck Finn”.
Agencija je specijalizirana za avanturizam, te je prva, najbolja i najveća ovakva organizacija u državi. Surađuje s lokalnim zajednicama i pojedinim turističkim subjektima diljem Hrvatske, koji također dijele strast prema pustolovinama, sportu i putovanju. U ponudi ima jednodnevne avanturističke izlete ili višednevne izlete koji su skup prirode, aktivnosti i kulture.
Cilj agencije jest destinacijski menadžment, odnosno, dovođenje turista u sve lokalne zajednice. Razgovor s lokalnim stanovništvom, kupnja suvenira u malim ruralnim područjima, degustacija hrane i eno ponuda, motivi su koji pokreću gospodarstvo cijele zemlje, a ujedno i prioriteti agencije. Agencija u ponudi ima vlastite kajake, kanue, splavi, vodiče, vozila, ali i znanje djelatnika (vodiča, pratitelja i animatora), koji na taj način pružaju najkvalitetniju uslugu za svakog gosta.

Zaposlenici – stručnjaci

“Huck Finn” pruža turistima novo gledište na jedinstveni provod koji omogućuje ponuda u Hrvatskoj, a doprinosi i razvoju hrvatskog turizma i kulture. Svaki zaposlenik agencije stručnjak je u svom području, od aeronautike, prehrane, komunikacije, povijesti umjetnosti, marketinga, ekologije i jezika, PR-a, i dr. Zaposlenici su ujedno i dugogodišnji veslači, instruktori raftinga, članovi reprezentacije, planinari, trekkeri, penjači, ljubitelji skijanja.
Izbor vodiča temelji se na njihovoj sposobnosti za odgovorno planiranje, pripremu i organizaciju aktivnosti. Kada krene putovanje, oni su zaduženi za zdravlje i sigurnost svih sudionika putovanja, imaju nadzor nad osobljem, ali i animiraju turiste.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba