Općina Đurmanec

Raspisan natječaj za 270 tisuća kuna, koje će se dodijeliti za programe udruga

Objavljeno: 25.01.2017. mladenmandic

Općina Đurmanec poziva udruge koje su programski usmjerene na rad udruga u kulturi, sportu, socijali i zdravstvu, očuvanju kulturne baštine, gospodarstvu i zaštiti okoliša te poljoprivredi, da se prijave za dodjelu financijske potpore projektima i programima.

Na području općine

Ukupno planirana vrijednost natječaja je 190 tisuća kuna, od toga 100 tisuća kuna za programe udruga u kulturi, tehničkoj kulturi i očuvanju kulturne baštine, 40 tisuća za programe udruga u sportu, 20 tisuća za programe udruga u socijali i zdravstvu, te 30 tisuća kuna za programe udruga u gospodarstvu, zaštiti okoliša i poljoprivredi, i to isključivo za programe koji se realiziraju na području općine Đurmanec.

Obrasci za prijavu

Općina poziva i udruge koje su programski usmjerene na rad u sportu, da se prijave za dodjelu potpore za kapitalna ulaganja za uređenje i asfaltiranje nogometnih igrališta, uređenje objekata i ostalih sadržaja u sklopu sportskih terena, uređenje dječjih igrališta i sl. Ukupna planirana vrijednost za ovaj natječaj je 80 tisuća kuna. Najmanji iznos potpore koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu u području sporta je tisuću, a najveći 40 tisuća kuna. Više obavijesti, kao i obrasci za prijavu, mogu se pronaći na općinskim internetskim stranicama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba