Potražnja je velika

Kreće lov na sezonske radnike diljem Zagorja

Objavljeno: 11.01.2017. mladenmandic

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Krapina, i ove godine provodi aktivnosti posredovanja za zapošljavanje u turističkoj sezoni na moru za 2017. godinu. Poslodavci s priobalja doći će predstaviti svoje tvrtke i potrebe za sezonskim radnicima.

Najavljeni dolasci

Nakon prvih odrađenih selekcija već krajem prošle godine, od strane šibenskog Solarisa d.d i Sunčanog Hvara d.d., dolazak su 16. siječnja u 13.30 sati u Zaboku najavili Istarski supermarketi d.o.o., 23. siječnja u 9 sati u Zaboku Falkensteiner hotels, odnosno hotel Borik, 26. siječnja u 9 sati u Krapini Sunce koncern d.d., 30. siječnja u 10 sati u Zaboku Anker grupa, odnosno hotel Lafodia, i 3. veljače u 9 sati u Zaboku šibenski Solaris d.d. Uragan servis d.o.o. termin će za sve zainteresirane odrediti naknadno. Slobodna radna mjesta nude se na poslovima za zanimanja kuhar, pomoćni kuhar, pizza majstor, kuhinjski radnik, domaćin ili domaćica hotela, konobar, pomoćni konobar, koktel majstor, voditelj recepcije, recepcionar, sobarica, maser, wellness terapeut, pralja, turistički animator, čistačica, kozmetičarka, vrtlar, kućni majstor i sl.

Prijave u tijeku

Svi zainteresirani mogu predati prijave za sezonsko zapošljavanje u Područnom uredu Krapina i ispostavama u Zaboku, Pregradi, Klanjcu, Donjoj Stubici i Zlatar Bistrici, svakim radnim danom od 7 do 15 sati. Tamo se mogu dobiti i sve ostale potrebne informacije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba