Vatrogasna zajednica KZŽ

Primaju se prijave za osposobljavanje vatrogasnih časnika

Objavljeno: 11.01.2017. mladenmandic

Vatrogasna zajednica Krapinsko – zagorske županije, u suradnji s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom, i ove godine planira osposobljavanja za zvanje vatrogasnog časnika koje je već u tijeku, te za višeg vatrogasnog časnika i višeg vatrogasnog časnika I klase.

Do 15. veljače

Kako nam je rekao zapovjednik zagorske Vatrogasne zajednice Marijan Lovrenčić, osposobljavanja se planiraju realizirati u prvom tromjesečju ove godine. Uvjeti koje moraju zadovoljiti kandidati su: za višeg vatrogasnog časnika, najmanje četiri godine u zvanju vatrogasnog časnika I klase i najmanje stručni dodiplomski studij, a za višeg vatrogasnog časnika, najmanje četiri godine u zvanju višeg vatrogasnog časnika. Rok za dostavu prijava je do 15. veljače na e-mail: [email protected].

Uvjerenje o zvanju

Kandidate za zvanje mogu kandidirati dobrovoljna vatrogasna društva ili se mogu prijaviti osobno sami pojedinci, a potrebno je dostaviti upisnicu, diplomu VSS ili VŠS, te uvjerenje o zvanju “vatrogasni časnik I klase”, odnosno “viši vatrogasni časnik”. Za ostale informacije svi se mogu obratiti zapovjedniku zagorske VZ Marijanu Lovrenčiću, na broj mobitela 091 112 02 01, ili tajniku Rajku Jutriši, na broj mobitela 091 112 02 81.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba