GDJE ĆETE ZA NAJLUĐU NOĆ?

Fešte na središnjim trgovima u Krapini i Zaboku, kao i posebna poslastica – marijabistrički doček u podne

Objavljeno: 28.12.2016. Jelena Jazbec

Većina vas već je zasigurno pomno isplanirala gdje će provesti najluđu noć u godini, a za one koji su spontaniji u donošenju takvih odluka, donosimo pregled dočeka nove godine diljem Zagorja.

Bojan Jambrošić

Tradicionalno, novu možete dočekati na središnjem trgu u Krapini i Zaboku. Program na krapinskom Trgu Ljudevita Gaja započinje u 22.30, a atmosferu će svojim nastupom zagrijati Bojan Jambrošić i bend New York. Posjetitelji će moći uživati u tradicionalnom vatrometu u ponoć, a svojim će sugrađanima najljepše želje uputiti i krapinski gradonačelnik Zoran Gregurović. Ugostiteljski objekti bit će otvoreni do 4 sata.
Zabočani su ove godine u svoj tradicionalni doček na Trgu Ksavera Šandora Gjalskog unijeli neke promjene, pa će tako posjetitelji uživati u – grijanom šatoru. Kako bi najluđa noć potrajala što dulje, bez obzira na vremenske uvjete, glazbeni program, u kojem nastupaju DJ, koji će glazbu puštati već od 21 sat, te Luna band, odvijat će se upravo u šatoru, gdje će se posjetiteljima nuditi fritule, kobasice, kuhano vino i čaj. Zabočani najavljuju i raskošniji vatromet u ponoć.

Božićna tombola

Za one koji će u ponoć već snivati, ili možda žele novu godinu dočekati dva puta u jednom danu, pobrinut će se Općina Marija Bistrica, koja na Trgu Ivana Pavla II. četvrtu godinu zaredom organizira doček Nove godine u podne. Baš kao i na svakom pravom novogodišnjem dočeku, posjetitelji će moći uživati u bogatom glazbenom programu, koji će ove godine obilježiti tamburaši. Nastupaju TS Brajde i TS Od srca do srca, te bend Blue Jeans. Osim toga, na trgu će se održati izvlačenje Bistričke božićne tombole, čija je glavna nagrada automobil Hyundai i10.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba