HSP-a dr. Ante Starčević Pregrada

“Pravaštvo itekako živi u sjeverozapadnoj Hrvatskoj”

Objavljeno: 19.12.2016. mladenmandic

Pripremajući se za predstojeće lokalne izbore, u nazočnosti najviših stranačkih dužnosnika, HSP dr. Ante Starčevića je u pregradskoj Gradskoj vijećnici održao Izborni zbor za gradsku stranačku podružnicu. Uvodnim izlaganjem, Zbor je otvorio i vodio glavni tajnik stranke Pero Ćorić.

Epitet političara

– Čestitam svima koji su imali političkog kuraža prihvatiti se bavljenja politikom jer danas epitet političar u Hrvatskoj ima sasvim drugo značenje od onoga kako ga smatra HSP AS. Politika je jedini legitimni način kako možemo doprinijeti boljitku svoje uže i šire zajednice, ali pri tome ne zanemariti osnovne moralne i ljudske vrijednosti koje HSP AS ima u svom programu – istaknuo je Čorić.
Zboru su nazočili brojni stranački dužnosnici, a skup su pozdravili vijećnik HSP AS u Skupštini Krapinsko – zagorske županije i predsjednik Županijskog vijeća Stjepan Ranogajec, dopredsjednik Glavnog stana Smiljan Tomašević te zamjenik predsjednika stranke, zastupnik HSP AS u Skupštini Grada Zagreba, Robert Balić. Svi stranački kandidati izabrani su jednoglasno, a za predsjednika pregradske Podružnice izabran je Darko Pondeljak. Za dopredsjednike su izabrani Laura Horvat i Mladen Brezak, za tajnika Robert Kolenko, a za rizničarku Dragica Brezak. Voljom izaslanika, za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Siniša Bedeniković.

“Pravaštvo živi”

U svom obraćanju, predsjednik stranke Hrvoje Niče poručio je kako su Krapinsko – zagorska županija i grad Pregrada u javnosti često percipirani kao “crveni”, pa su upravo zbog toga svima spremni dokazati kako hrvatska ideja i pravaštvo itekako žive u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba