Večer obrtnika u K. Toplicama

Prva Povelja “Jakob Badl” uručena Božidaru Belini

Objavljeno: 13.12.2016. Jelena Jazbec

U Hotelu “Toplice” u Krapinskim Toplicama održana je Večer obrtnika Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice. Prisutne su pozdravili predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, potpredsjednik HOK-a i predsjednik OK Krapinsko – zagorske županije Davor Pleško, načelnik Krapinskih Toplica Ernest Svažić te predsjednik Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice Mirko Blažević.

Dugogodišnji rad

Zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek pohvalila je suradnju OK KZŽ sa Županijom, koja financijski podržava aktivnosti na rješavanju problema obrtnika na regionalnoj i lokalnoj razini. U sklopu Večeri obrtnika, dodijeljena su i priznanja članovima komore: za 10 godina uspješnog vođenja obrta priznanja su dobili Željko Besednik, Marko Bogović, Jurica Meglić i Tomislav Verk, za 25 godina rada Željko Bednjanec, za 30 godina Ivan Krištofić i Željko Tomašinjak, te za 35 godina Vera Špoljar i Josip Vdović. Priznanje HOK-a uručeno je Damiru Tumpi, a Povelje HOK-a primili su Božidar Belina i Zdravko Krušec.

Uvaženi gosti

Prvi puta dodijeljena je Povelja “Jakob Badl”, koja će se ubuduće dodjeljivati obrtniku koji će se posebno isticati svojim radom i postignućima, u promociji obrtništva, te sudjelovanju i pomoći u radu matičnog udruženja. Prva Povelja “Jakob Badl” uručena je Božidaru Belini.
Sjednici su nazočili i v.d. glavne tajnice Hrvatske obrtničke komore Violeta Jelić, potpredsjednik OK KZŽ Tomislav Jurinjak te predsjednici i predstavnici Udruženja obrtnika Sisak, Krapina, Klanjec, Stubica, Zabok i Pregrada.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba