A. Plenković na sjednici ŽO HDZ-a

Žarko Tušek: Krapinsko – zagorska županija je sigurno jedna od onih gdje HDZ može pobijediti na lokalnim izborima

Objavljeno: 06.12.2016. Alen Brodar

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković pridružio se nakon proslave Dana grada Krapine i sjednici Županijskog odbora HDZ-a Krapinsko – zagorske županije, s pripadajućim stranačkim tijelima, na kojoj mu je domaćin u prostorijama stranke bio predsjednik zagorskog HDZ-a i saborski zastupnik Žarko Tušek.

Aktualne političke teme

Oni su pred 90-ak članova stranke, ljudi iz kulturnog i poslovnog svijeta, državnom tajnicom Nevenkom Benić te HDZ-ovim načelnicima i gradonačelnicima načelno razgovarali o politici Vlade, odnosu sa županijama te o nadolazećim lokalnim izborima.
– Obišao sam već desetak županija, obići ću ih sve do kraja godine. Svugdje, pa tako i u Krapini smo se dotaknuli aktualnih političkih tema, pa tako i lokalnih izbora, ali za konkretnije zaključke po tom pitanju imamo još vremena, izbori su tek za pola godine – rekao je premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.
Čelnik zagorske organizacije stranke Žarko Tušek dodao je da će se zajednički krenuti u slaganje koncepcije i strategije kojom će HDZ izaći na lokalne izbore.

Pobjednički kandidat za župana

– Krapinsko – zagorska županija je sasvim sigurno županija gdje HDZ može ostvariti izbornu pobjedu. Predsjednik Plenković obećao nam je dati apsolutnu podršku, kako političku, tako i u projektima. Što se tiče HDZ-ova kandidata za krapinsko – zagorskog župana, stranka će izaći s onim kandidatom koji će se u tom trenutku pokazati optimalnim, onim koji će se pokazati najboljom opcijom za dobivanje izbora, ali i za provođenje daljnje strategije i ciljeva stranke u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj – kazao je Žarko Tušek, dodajući da su on i cjelokupno zagorsko članstvo još jednom dali podršku Plenkovićevoj politici koja je pozitivna, okupljajuća i opće prihvaćena od velikog dijela, kako članstva, tako i cjelokupnog stanovništva.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba