Javna dražba

Država prodaje čak 122 vozila, pogledajte što se nudi

Objavljeno: 28.11.2016. Alen Brodar

U prostoru Kazališta na Pešćenici (KNAP), u subotu, 3. prosinca, održat će se Javna dražba 122 vozila državnih institucija, izvijestio je organizator dražbe, tvrtka TRCZ automobili.

Razgledavanje vozila

Zainteresirani kupci moći će se natjecati za vozila brojnih marki koja su dosad bila u vlasništvu MUP-a, hitne pomoći, Hrvatske pošte, HAC-ONC-a, Hrvatskog centra za razminiranje i drugih državnih institucija, javnih tvrtki i agencija.

Dražba će biti održana s početkom u 9 sati, u prostoru Kazališta na Pešćenici, Ivanićgradska 41a, dok će se vozila moći pregledati u četvrtak i petak, 1. i 2. prosinca, od 10 do 14 sati u Donjoj Zelini, Donjozelinska 120, u skladištu TRCZ automobila.

Polog od 10 posto

Popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi oglašen je od ponedjeljka, 28. studenoga, na web stranici www.trcz.hr. Uvjet sudjelovanja na dražbi je polog od 10 posto vrijednosti početne cijene određenog vozila za koji se natječe, a tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima. Najmanji mogući iznos za podizanje iznosa je 200 kuna. Automobile možete pogledati ovdje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba