Gradski odbor zabočkog HDZ-a

Za gradonačelnika jednoglasno podržan Vladimir Pleško

Objavljeno: 28.11.2016. mladenmandic

Gradski odbor HDZ-a Zabok donio je jednoglasnu odluku da će za gradonačelnika Zaboka na lokalnim izborima podržati Vladimira Pleška.
– Vladimir Pleško objedinjuje sve karakteristike potrebne za gradonačelnika koji grad Zabok može učiniti uspješnijim i boljim, a građanima grada Zaboka omogućiti da ugodnije žive u svom gradu. Ima dugogodišnje političko iskustvo, obnašao je funkciju predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Zabok, Županijske organizacije i mandat saborskog zastupnika te funkciju pročelnika za komunalne djelatnosti u Zaboku – rekla nam je Martina Rubil Skitanić, predsjednica zabočkog GO HDZ-a.

Gospodarstvo stagnira

Pleško se zahvalio zabočkom HDZ-u na podršci. Smatra da su potencijali Zaboka nedovoljno iskorišteni, posebice pretpristupni i fondovi za regionalni razvoj EU.
– Zabok se pretvorio u veliko trgovište, a gospodarstvo stagnira. Potrebno je razvijati gospodarstvo i otvarati nova radna mjesta. Grad je potrebno i prometno urediti i povezati sva periferna naselja jer Gradska uprava mora biti dostupna građanima i mora biti njihov servis, a ne svrha sama sebi – kaže Pleško.

Tušekova podrška

U vezi s kandidiranjem Vladimira Pleška za gradonačelnika Zaboka, oglasio se i i HDZ-ov saborski zastupnik Žarko Tušek.
– S posebnim zadovoljstvom podržavam kandidaturu Vladimira Pleška za gradonačelnika Zaboka, koja je donesena u koordiniranom razgovoru i dogovoru svih razina stranke u Krapinsko – zagorskoj županiji. Vladimir Pleško jedan je od najiskusnijih političara HDZ-a Krapinsko – zagorske županije, koji je obnašao niz stranačkih i državnih dužnosti tijekom svoje dugogodišnje političke karijere i njegova kandidatura za gradonačelnika Zaboka, nakon nekoliko godina izbivanja iz aktivnog političkog života, prije svega motivirana je željom da svojim iskustvom i znanjem, kao političar, te kao jedan od najuspješnijih zabočkih poduzetnika, svojem gradu, a samim time i županiji u cijelosti, ponudi jedan drugačiji Zabok. Zabok okrenut stvaranju, otvaranju novih radnih mjesta, jačanju perspektive za mlade ljude, ali i za one u gradu kojima je teško i koji do sada nisu imali prilike u umreženim političkim odnosima zatvorenog kruga ljudi – istaknuo je Tušek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba