Općina Hum na Sutli

Raspisan natječaj za studentske stipendije deficitarnih zanimanja

Objavljeno: 17.11.2016. mladenmandic

Općina Hum na Sutli raspisala je natječaj za stipendiranje studenata za deficitarna zanimanja na području općine Hum na Sutli. Deficitarna zanimanja su doktor medicine, doktor stomatologije, magistar farmacije, magistar, odnosno inženjer arhitekture i urbanizma, magistar ili inženjer arheologije, magistar njemačkog jezika i književnosti i magistar fizike. Visina stipendije iznosi 800 kuna mjesečno.

Redoviti studenti

Pravo na podnošenje zahtjeva za dodjelu stipendije imaju redoviti studenti koji ispunjavaju sljedeće uvjete – da su državljani Hrvatske, da imaju prebivalište na području Huma na Sutli i da su studenti sveučilišnog ili stručnog studija na kojem se obrazuje za deficitarno zanimanje. Uz prijavu na natječaj, potrebno je priložiti potvrdu fakulteta o upisu na redovno školovanje, presliku domovnice, uvjerenje o prebivalištu podnositelja zahtjeva (dokaz uvjerenje PP Pregrada) i izjavu studenta/ice da ne prima ni jednu drugu stipendiju ili novčanu pomoć. Ako se iz jedne obitelji natječu dva ili više kandidata, studentsku stipendiju može dobiti samo jedan kandidat.

Do 28. studenoga

Zahtjeve s kompletnom dokumentacijom treba slati na adresu Općina Hum na Sutli, Hum na Sutli s naznakom za “studentske stipendije – deficitarna zanimanja”. Svu traženu dokumentaciju (originale ili ovjerene kopije) uz prijavu treba dostaviti najkasnije do 28. studenog.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba