Organizacija festivala “Krapinjon”

Započela crowdfunding kampanja mladih entuzijasta iz Udruge Tavan

Objavljeno: 25.07.2016. Jelena Jazbec

Udruga Tavan iz Krapine organizira drugo izdanje festivala “Krapinjon”, koji će se održati od 8. do 11. rujna. Ovogodišnja tema je povijest, a kroz četverodnevni sadržaj, posjetitelji će moći uživati u oživljenoj povijesti kroz interaktivni srednjovjekovni tabor, sajam oldtimera, razne radionice za djecu i mlade, koncerte, predstave, izložbe, pub quiz, street art i povijesna predavanja.

Street art

Također, za vrijeme trajanja festivala, na derutnom zidu kod DVD-a Krapina, kroz svoj umjetnički izražaj tragove će ostavljati četiri majstora street arta, među kojima će se naći i svjetski poznati umjetnik Lunar. Ideja je bila da Krapinjon bude sadržajno bogatiji, no s obzirom na nedostatak novca, već i sada premašuje budžet organizatora, koji su stoga pokrenuli crowdfunding kampanju, u sklopu koje pozivaju građane da na bilo koji način doprinesu njihovoj inicijativi, ako ne novčano, onda materijalima, poput boja za street art ili likovne radionice, osvježenjima za izvoditelje aktivnosti i volontere, ili na bilo koji drugi način.

Još 22 dana

– Širite glas o dobroj stvari, recite svojim prijateljima, podržite nas na društvenim mrežama. Javite nam se, volimo konstruktivne kritike i tople riječi pohvale i ohrabrenja! I na kraju, svojim nas dolaskom i dobrim provodom potaknite na buduće projekte – poručuju organizatori.
Svoje donacije možete uplatiti putem internetske stranice Indiegogo.com. Kampanja traje još 22 dana.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba