Podrška županijskih organizacija

“Andrej Plenković je lider koji će stranku i zemlju voditi u bolju budućnost”

Objavljeno: 06.07.2016. Alen Brodar

U Čakovcu su danas predsjednici Županijskih organizacija HDZ-a Međimurske, Bjelovarsko – bilogorske i Krapinsko – zagorske županije, Darko Horvat, Miro Totgergeli i Žarko Tušek, nakon što su to učinili pojedinačno, i zajednički pružili podršku Andreju Plenkoviću za predsjednika HDZ-a. Plenković je inače već predao oko 35.000 potpisa za kandidaturu, a danas do ponoći rok da skupi dovoljan broj potpisa ima i Aleksandar Makovec, koji je u posljednji čas istaknuo kandidaturu.

Jaki HDZ

– HDZ Krapinsko – zagorske županije jednoglasno je stao iza kandidature Andreja Plenkovića za predsjednika HDZ-a. Stav je apsolutne većine, svih relevantnih zagorskih stranačkih dužnosnika, da je Plenković osoba koja će u ovom osjetljivom trenutku uspješno predvoditi stranku. To je osoba koja će HDZ zasigurno približiti i drugim skupinama koje su do sada možda bile neodlučne i koji će stranku okrenuti boljoj budućnosti. Mi smo već mnogo surađivali kada je dolazio u Zagorje i izgradili smo jedan kvalitetan, ljudski i prijateljski odnos i stoga želimo da uz našu podršku vodi jaki HDZ, koji će učiniti sve da Hrvatska bude jaka zemlja. Bitno je da se prestanemo toliko okretati u povijest, kojom se dakako moramo ponositi i da u kritičnim trenucima za zemlju gledamo kako osnažiti gospodarstvo, poljoprivredu, a time i budućnost ove zemlje. Vjerujemo da s Plenkovićem to možemo – rekao je predsjednik zagorskog HDZ-a Žarko Tušek.

Spremni u kampanju

Tehnički ministar poduzetništva i predsjednik HDZ-a Međimurske županije Darko Horvat također je rekao da je Andrej Plenković najbolje rješenje za HDZ, osoba koja stranku može dovesti do pobjede i većine u Hrvatskom saboru.
– Plenković je lider, koji sada ima i gotovo 100-postotnu stranačku podršku da nakon unutarstranačkih izbora krenemo u novu kampanju i novu izbornu pobjedu – zaključio je Horvat.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba