DV “Naša radost” Pregrada

Obnovljeno krovište vrtića i uređena drvena vrtna kućica

Objavljeno: 04.07.2016. Jelena Jazbec

Već prije dogovorenog roka sa Zanatskom zadrugom Pregrada, završena je obnova krovišta pregradskog Dječjeg vrtića “Naša radost”.
– Nakon dugog niza godina, bezbrižno gledamo vjetar i kišu koja ovih dana pada. Stropovi u igraonicama su suhi! Hvala našem Osnivaču i svima koji su sudjelovali u realizaciji ovog projekta – poručila je ravnateljica Gordana Krizmanić. Podsjećamo, putem crowdfunding kampanje “Ti i ja – zajedno za vrtić u Pregradi”, građani su prikupljali sredstva za energetsku obnovu dječjeg vrtića.
Također, u dvorištu vrtića uređena je vrtna kućica, kojoj je nedostajao pokrov i premaz lakom, a sredstva za te radove prikupljena su prodajom na “Veseloj tržnici” te zahvaljujući donacijama.
– Hvala Privrednoj banci, HEP-u, Kostelgrad projektu, Gramontu i Zajedničkom obrtu Kračun na donacijama i odrađenim radovima. Hvala i svim roditeljima, djeci i vrtićkom timu koji su sudjelovali u prikupljanju sredstava putem donacija na božićnom sajmu i “Veseloj tržnici”. Ova je kućica naš zajednički ponos, a u sljedećoj odgojno – obrazovnoj godini nadamo se da ćemo je dodatno urediti lijepom ogradicom i cvijećem – dodala je ravnateljica Krizmanić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba