Veliki uspjeh

Mlade twirlingašice iz Krapine zlatne u Sloveniji

Objavljeno: 13.06.2016. Jelena Jazbec

Na otvorenom prvenstvu u twirlingu za solo i par kategorije, održanom u Slovenskoj Bistrici, na kojem se okupilo desetak slovenskih klubova s reprezentativnim hrvatskim “Twirling klubom Zagreb”, Krapinčanke Jelena Lež i Leonarda Hanžek u kategoriji seniorki osvojile su zlatnu medalju za nastup u paru. Također, natjecale su se i pojedinačno, u freestyle seniorskoj kategoriji, u kojoj je Leonarda osvojila prvo, a Jelena drugo mjesto.
Nedavno su nastupile i u Samoboru, na međunarodnom twirling prvenstvu klubova iz Italije, Slovenije i Češke, gdje je Jelena, u konkurenciji osam natjecateljica u freestyle kategoriji, osvojila treće mjesto.
Djevojke vole nastupati pred stranom publikom koja izuzetno cijeni njihove nastupe, kao i gimnastičke elemente te jedinstvene manipulacije twirling štapom, a sljedeće što ih očekuje, jest državno prvenstvo u Zagrebu. Europsko prvenstvo te svjetski kup u twirlingu sljedeće će se godine održati u Poreču.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba