Središnji županijski događaj

Osposobljavanje časnika, smotra interventne postrojbe i vatrogasna vježba sutra u Belcu

Objavljeno: 13.05.2016. Jelena Jazbec

Županijska Vatrogasna zajednica sutra u Belcu organizira središnji operativni događaj na području Krapinsko – zagorske županije u svibnju – mjesecu zaštite od požara. U 11.30 sati završava osposobljavanje 40-ak kandidata za zvanje “vatrogasni časnik 1. klase”, nakon čega će uslijediti smotra pripadnika interventne vatrogasne postrojbe KZŽ i interventnih vozila. Kod Planinarske kuće Belecgrad, s početkom u 13 sati, održat će se središnja vatrogasna vježba za područje KZŽ u ovoj godini. Pokazna vježba bit će gašenje požara na brdovitom terenu uz relejnu dobavu vode prijenosnim vatrogasnim pumpama, a izvest će je 40-ak vatrogasaca, članova DVD-a Zlatar, Belec, Donja Batina, Zlatar Bistrica i Gornja Konjščina. Po prvi puta, domaćin i suorganizator ovog događaja je Vatrogasna zajednica grada Zlatara, točnije DVD Belec.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba