Skupština zagorskih ribolovaca

U prošloj godini ribičke ispite položilo 136 Zagoraca, a vode poribljene s preko 14 tona ribe i mlađi

Objavljeno: 13.04.2016. mladenmandic

Na Skupštini Športsko – ribolovnog saveza Krapinsko – zagorske županije predsjednik Saveza Anđelko Pregiban i tajnica Ljerka Kahlina su iznoseći Izvještaj o radu posebno istakli provođenje ribičkih ispita kojima je u 2015. godini pristupilo 136 kandidata. Zagorske su vode poribljene s 10.826 kilograma šarana, 2450 kilograma amura, 350 kilograma štuke i 530 kilograma šaranske mlađi.

Športsko – ribolovni savez Krapinsko – zagorske županije broji 19 klubova u kojima djeluje oko 750 članova i 160 kadeta. Postizali su i dobre natjecateljske rezultate, koje je na Skupštini pohvalio član Nadzornog odbora Hrvatskog olimpijskog odbora Ivan Jelenčić.
Savez dobro surađuje i sa Krapinsko – zagorskom županijom, što je posebno istaknuo predsjednik Hrvatskog športsko – ribolovnog saveza Vladimir Sever.

Na skupštini su dodijeljena i priznanja za zasluge u razvoju i podizanju ugleda ribolovnog športa županu Željku Kolaru i predsjednici Županijske skupštine Vlasti Hubicki, u čije ime su zahvalili zamjenik župana Anđelko Ferek – Jambrek i izaslanik predsjednice Skupštine Damir Galoić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba