Terme Tuhelj

Forumašice i forumaši SDP-a iz cijele Hrvatske, njih 120, s Milanovićem raspravljalo o položaju mladih u stranci

Objavljeno: 23.03.2016. Jelena Jazbec

Tijekom vikenda u Termama Tuhelj, u organizaciji Foruma mladih SDP-a Krapinsko-zagorske županije, održano je tematsko druženje koje je okupilo 120 članica i članova Foruma mladih SDP-a iz cijele Hrvatske.

Bivši predsjednici

Na temu “Rasprava o položaju i zastupljenosti mladih u stranci“ govorili su Dan Špicer, bivši predsjednik FM SDP-a Hrvatske te Srđan Subotić, bivši predsjednik FM SDP-a Zagreb i bivši predsjednik Glavnog odbora FM SDPH. Gost okruglog stola bio je predsjednik SDP-a Hrvatske Zoran Milanović, a prisustvovali su i župan KZŽ Željko Kolar te bivši predsjednici županijskog Foruma mladih Ivan Habulin, Darko Herak i Marko Vešligaj, sadašnji potpredsjednik SDP-a KZŽ i gradonačelnik Pregrade.

Bolja osviještenost

– Naglasak druženja bio je na stvaranju zaključaka koji će nam omogućiti bolju osviještenost aktivnog djelovanja u svrhu jačanja položaja i zastupljenosti mladih unutar stranke i društva. U demokratskom društvu osnova bilo kojeg razvoja je razgovor i rasprava te razmjena iskustava. Ponosna sam što smo ovoga vikenda imali prilike ugostiti forumaše i forumašice iz cijele Hrvatske, a još važnije, što smo iskoristili priliku da otvoreno razgovaramo među sobom, a i s aktualnim predsjednikom Zoranom Milanovićem, o problemima i pitanjima koja nas kao mlade osobe dotiču i zanimaju – istaknula je predsjednica FM SDP-a KZŽ Agata Cvitić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba