"MLADI ZA SELO": Udruga Petrože - Krušljevo selo odradila dvije hvalevrijedne akcije

Volonteri sanirali oštećenja na prilazu školi, a zahvaljujući donaciji, razveselili su Udrugu Buma i osnovnoškolce

Objavljeno: 24.09.2021. zagorjeinternational

Članovi Udruge Petrože – Krušljevo Selo uspješno su odradili dvije volonterske akcije. Prva od njih organizirana je pod geslom “Mladi za selo“.
– Prvom akcijom sanirala su se manja oštećenja kod prilaza na Područnoj školi Krušljevo Selo i uredio jedan od stupova parkirališta, a drugom smo mlade okupili da oboje prilaz i okoliš trijema škole te smo postavili i ostale stupove parkirališta u ravninu. Akciju je organizirao asistent na projektu “A kaj štrumfaš 3.0“ Gabrijel Krušelj. Projekt sufinancira Krapinsko – zagorska županija – kažu iz udruge.
U idućoj fazi udruga je, zahvaljujući donaciji poduzeća iz Zagreba, donirala ‘boxeve’ za ured i reflektirajuće prsluke Udruzi Buma iz Bedekovčine te Područnoj školi, za potrebe učenika pješaka i učitelja, reflektirajuće prsluke, uredske potrepštine, bilježnice, knjige i slatka osvježenja za učenike Područne škole Krušljevo Selo.
– Zahvaljujemo članovima udruge i obitelji Krune Margetića na redovitoj potpori i donacijama. Sljedeći korak akcije “Mladi za selo“ je prijava na događanje “Hrvatska volontira“ pod geslom “Važna društvena mreža“, gdje će mladi u suradnji sa Stub-Klubom izrađivati kućice za šišmiša, ježa i ptice, čime želimo ukazati na važnost očuvanja bioraznolikosti našeg zavičaja te kroz volonterske aktivnosti i ekološko osvješćivanje potaknuti djecu, mlade i zajednicu na aktivno sudjelovanje – poručili su iz Udruge Petrože – Krušljevo Selo.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba