Krajnji rok je 30. travnja

Grad Novi Marof poziva građane na prijavu štete od mraza

Objavljeno: 27.04.2021. zagorjeinternational

Iz Grada Novog Marofa podsjećaju građane da do 30. travnja prijave štete od prirodne nepogode – mraza.

Naime, župan Varaždinske županije je 21. travnja, donio Odluku o proglašenju prirodne nepogode od mraza na području gradova i općina u Varaždinskoj županiji uzrokovanih mrazom i niskim temperaturama koje su nanijele velike štete na poljoprivredi.

Građani prijavu štete od prirodne nepogode, odnosno mraza podnose na Obrascu PN koji mogu pronaći na internetskoj stranici Grada Novog Marofa. U obrascu PN potrebno je obavezno navesti broj stabala ili trsova, te postotak oštećenja pojedine kulture, a uz njega je potrebno obavezno dostaviti presliku kartice tekućeg računa.

Prijave se zaprimaju najkasnije do 30. travnja putem mail-a: [email protected] ili [email protected], a sva dodatna pitanja i pojašnjenja građani mogu dobiti na broj telefona 042/205 -353.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter