ZAVRŠEN CASTING: Ovo su finalistice izbora za najljepšu mamu Hrvatske

IMAJU NAJLJEPŠE ZANIMANJE NA SVIJETU, A K TOME SU I ZGODNE: Krapinčanka Kristina Cvrtila (28) i marijabistričanka Zdravka Crnički (53), svaka u svojoj kategoriji, među 20 najljepših mama u zemlji

Objavljeno: 11.04.2021. AB

U ova vremena kada se uobičajene stvari, pa tako i manifestacije, odvijaju u nekim novim oblicima i po nekim drugačijim pravilima, u subotu je održan casting za najljepšu mamu Hrvatske preko aplikacije ZOOM. Natjecateljice su se predstavile kratkim dvoipominutnim videom i time omogućile da ih se upozna kroz njihove vještine, hod i općenito način na koji komuniciraju. Osim toga, žiri je imao priliku porazgovarati sa svakom od njih i time zaokružiti dojam te bodovati svaku ponaosob.

– Nastavili smo kroz natjecateljice iz cijele Hrvatske predstaviti kulturu, običaje, posebnosti i prije svega majčinstvo. Naše mame su se predstavile na najljepši mogući način i odabir nije bio lagan, ali budući da samo 20 mama putuje na finale u Šibenik ta se odluka morala donijeti. Kako nismo u 2020. godini imali izbor za Najljepšu mamu iz poznatih razloga, ove godine smo na inzistiranje prijavljenih mama napravili sve da se izbori mogu održati. Predstavljanje mama pokazalo nam je s koliko ljubavi i topline žele ispričati priču o svojoj obitelji, vještinama, ljubavima i kraju. Kreativni uradci veličaju pejzaž, spomenike, ulice, dvorišta i razna mjesta diljem Lijepe naše. Kako smo mi sve veća obitelj iz godine u godinu nestrpljivo čekamo vidjeti finalistice uživo u Šibeniku 2. svibnja 2021. godine u HNK Šibenik s početkom u 11 sati, uz poštivanje epidemiološkim mjera – ističu organizatori.

Zoom castingu, uz natjecateljice i žiri, nazočile su Ljiljana Stamenković i Maja Vukina Bogović koje su dio organizacijskog tima te Maja Gnjidić Verdecchia, vlasnica licence koja je bila i moderator eventa.

Članovi žirija su bili Maja Spahija, Miss Hrvatske 2015., Iva Lopraić Kontek, dir. Miss Zagreba za Miss Hrvatske, Danijel Mileta, dogradonačelnik Šibenika i novinar Zdravko Pilić.

NMH je višemjesečni projekt kojem je osnovna ideja promovirati majku kao stup obitelji i društva, a kroz ovo natjecanje promoviraju se druženje, turizam, običaji, kultura i povezanost ljudi diljem zemlje.

Natjecanje je podijeljeno u dvije kategorije – od 23 do 39 godina te dijamant kategorija, od 40 do 53 godine. Uz dvije pobjednice, u finalnoj fazi, dodjeljuje se još osam glavnih lenti.

Mame koje će se predstaviti u finalu su:

Ines Tetec, 32 godine, Koprivnica
Tea Melnjak, 34 godine, Sračinec
Marina Džinić, 39 godina, Koprivnica
Ivana Canjuga, 39 godina, Varaždin
Kristina Cvrtila, 28 godina, Krapina
Jovana Topić, 29 godina, Klinča Sela
Vedrana Halinčić Bakšić, 32 godine, Klinča Sela
Kristina Kovačević, 32 godine, Horvati
Tanja Metikoš, 38 godina, Rijeka
Tanja Metikoš, 38 godina, Rijeka
Nikolina Lulić, 32 godine, Gospić
Tea Marjančić, 34 godine, Šibenik
Marijana Bošković, 34 godine, Dražice

KATEGORIJA DIJAMANT

Marijana Bošković, 34 godine, Dražice
Vesna Klemenčić, 46 godina, Pitomača
Svjetlana Milihin, 40 godina, Voloder
Ljubica Bulić, 44 godine, Zagreb
Zdravka Crnički, 53 godina, Marija Bistrica
Brankica Klarić, 40 godina, Šibenik
Marija Marina Banić, 48 godina, Kaštel Gomilica

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba