SJEĆATE SE NJEGA? Dario Oreški iz Bednje, bivši natjecatelj 'Večere za 5 na selu', zapamćen po izazivanju drame, prijavio se u ovogodišnju sezonu showa' Tri, dva, jedan- kuhaj!'

“Iskreno, ne planiram raditi spačke. Da mogu vratiti vrijeme, popravio bih to. Ovdje se nadam da neću morati kuhati ni jedno riblje jelo jer tu sam – katastrofa!“

Objavljeno: 08.02.2021. zagorjeinternational

Dario Oreški, 20-godišnjak iz Bednje, koji je ostao zapamćen prošle godine po izazivanju drame u kulinarskoj emisiji ‘Večera za 5 na selu’, sada se vraća u novu sezonu kulinarskog showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’. Tada je večera završila u suzama zbog njegova provociranja domaćice.

– Za mene show ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ predstavlja veliki izazov, nova prijateljstva i poznanstva. Nadam se da ću naučiti nešto više o kuhanju ako prođem dalje na audicijama. Ja jesam kuhar po zanimanju, ali sa završenom školom ne možeš puno, u školi se ne uči kuhati – istaknuo je za 24 sata uzbuđenje zbog sudjelovanja u showu.

– Htio bih im pripremiti rolanu puretinu s mlincima što sam kuhao u ‘Večeri za 5 na selu’. Mislim da bi ih to jelo oduševilo, a ja se nadam da ću imati priliku pripremiti im ga. Iskreno se nadam da neću morati kuhati ni jedno riblje jelo jer što se tiče ribe – tu sam katastrofa! Obožavam azijsku kuhinju, sushi i skoro sve ribe, no pripremati ih ne znam. Volim prihvatiti kritiku jer nastojim poboljšati svoja jela i prihvaćam svaki savjet. Najdraži član žirija mi je Tomislav Špiček. Čini mi se da on kao i ja voli dobro pojesti i uživati u hrani – otkrio je što ima u planu kuhati za žiri, ali i da se kritika žirija ne boji.

Svoju partnericu za show ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ Mariju Bednjak upoznao je u kulinarskom showu ‘Večera za 5 na selu’, a o njoj ima samo riječi hvale.

– Iskreno, ne planiram raditi spačke. Mene jako u životu muči nepravda, zato sam i bio onako reagirao u ‘Večeri za 5 na selu’. Da se dotaknem te večeri, nisam nikoga napadao ni vrijeđao, trebao sam Ivanki dati 10 i ponosno izaći iz kuće. Da mogu vratiti vrijeme, popravio bih to, ali nažalost ne mogu – odgovorio je na pitanje planira li i u ovome showu “zabaviti“ gledatelje na način na koji je to učinio u ‘Večeri za 5 na selu’.

Životni cilj mu je postati voditelj na televiziji u što je u potpunosti uvjeren da će se i ostvariti.   

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba