Interesni odbor žena Narodne stranke – Reformisti uključio se u akciju “Žena ženi“

U šarene paketiće pakiraju se higijenske i druge potrepštine za žene, koje će se zajedno s porukama podrške poslati u potresom pogođena područja

Objavljeno: 16.01.2021. JJ

Interesni odbor žena Narodne stranke – Reformisti proteklog je tjedna organizirao prikupljanje šarenih paketića, koji će u sklopu akcije “Žena ženi“ biti poslani ženama s područja pogođenih potresom.

Akciju “Žena ženi“ pokrenula je skupina žena još za vrijeme poplava u Posavini, kada su žene diljem Hrvatske spakirale potrepštine koje su korisne ženama u ugroženom kraju.    

Akcija je ponovno zaživjela nakon potresa u Petrinji, Sisku i okolnim selima, a žene diljem Hrvatske ponovno pakiraju kutije od cipela i pune ih higijenskim potrepštinama i ostalim stvarima koje se nalaze na popisu akcije. Svaka kutijica umotana je u šareni papir i nosi poruku podrške upućenu ženi koja će kutijicu zaprimiti. Ovoj hvalevrijednoj akciji ovog puta priključili su se i Reformisti te će prikupljene kutijice tijekom sljedećeg tjedna dostaviti na sabirno mjesto u Zagrebu, odakle će ih volonteri akcije proslijediti u potresom pogođena područja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba