Policajca ranjenog na Markovom trgu u Vinogradsku je prevezao vozač OB Zabok, koji je slučajno naišao

“Vidio sam na Markovom trgu ranjenog policajca i zaustavio se. Policajka i ja smo mu stavljali komprese preko uniforme na prostrjelne rane”

Objavljeno: 12.10.2020. zagorjeinternational

Jutros oko osam sati na Markovom trgu je upucan policajac, kojega je, kako doznajemo, u Vinogradsku bolnicu odvezlo vozilo hitne pomoći Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana.

Ono je, naime, kao i svakog dana, prevozilo u Zagreb uzorke za testiranje na COVID-19. Vozač hitne Dubravko Dugorepec (51), koji se, dakle, slučajno našao na mjestu događaja, za 24 sata je rekao kako je potresen, ali vjeruje da će policajac biti dobro.

– Prevozio sam uzorke za testiranje na COVID iz Zaboka u Kliniku “Fran Mihaljević”. Vidio sam na Markovom trgu ranjenog policajca, zaustavio sam se. Zajedno s policajkom koja je tu bila tu, stavljali smo mu komprese preko uniforme na prostrjelne rane. On je bio pri svijesti cijelo vrijeme i samo je govorio da ga boli i da je izgubio puno krvi – rekao je vozač Dugorepec.

Iz bolnice kažu kako je policajac stabilno.

– Policajac je stabilno, vitalni znakovi su u redu, sada ide na CT prije daljnjih postupaka. Ima rane na lijevoj ruci i po jednu sa svake strane trupa – rekao je Mario Zovak, ravnatelj KBC-a “Sestre Milosrdnice”.

Iz MUP-a su u priopćenju kazali kako je ozlijeđeni 31-godišnji policijski službenik podvrgnut operativnom zahvatu i stanje mu je stabilno.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba