BILA JE TEŠKO BOLESNA

PO DRUGI PUT UDOVAC: Josipu Manoliću (100) preminula supruga Mirjana (64)

Objavljeno: 19.08.2020. zagorjeinternational

Josipu Manoliću (100) je u utorak navečer u jednoj zagrebačkoj bolnici preminula supruga Mirjana Ribarić (64). Vijest o njezinoj smrti primio je u Novom Vinodolskom gdje je bio na odmoru. Mirjana je radila kao odgojiteljica u Dječjem vrtiću u SOS Dječjem selu Lekenik, a bila mu je druga supruga. Vjenčali su se na Krku 2016. godine. Prva Manolićeva supruga, Marija Eker Manolić, preminula je 2003. godine od posljedica požara u 82. godini života.

– Jako mi je teško, baš se mučila pred kraj. Bolovala je od raka pluća. Prvo se liječila doma, potom je otišla u bolnicu. Jedino me tješi da se više neće mučiti. Strašno je gledati kako se netko bori za dah – rekao je Josip Manolić za 24sata.

Manolić i Mirjana poznavali su se dugo prije nego su se oženili. Na parlamentarnim izborima 1999. godine zajedno su se kandidirali. Manolić je tada bio na čelu stranke Hrvatski nezavisni demokrati, a ona prva na listi te stranke za dijasporu. No HND nije ušao u Sabor, a Manolić se uskoro povukao iz aktivnog političkog života. Navodno su se zaljubili prije desetak godina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba