Predsjednik zagorskog HDZ-a Žarko Tušek

“Vladine mjere za sprječavanje širenja koronavirusa pohvalio je i sam Bernardić, a da to nije ni shvatio”

Objavljeno: 28.05.2020. zagorjeinternational

Žarko Tušek, predsjednik Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Krapinsko – zagorske županije, osvrnuo se izjave Davora Bernardića, koji je, kako kaže Tušek, gostujući na HRT-u, otkrio javnosti novu dimenziju svoje nezrelosti i infantilnosti.

– Umjesto da raspravlja argumentima, navodni čelnik opozicije iznosi potpune laži i izmišljotine, govoreći da se u raspravama na sastancima Kluba zastupnika HDZ-a govorilo o “profitiranju od koronavirusa” – ističe Tušek te dodaje kako se radi o besramnom obmanjivanju građana.

“Ostao je zbunjen”

– Dok je Bernardić isprva banalizirao ozbiljnost situacije radi epidemije koronavirusa, Vlada Republike Hrvatske od prvog dana, zajedno s epidemiolozima i strukom, poduzima odgovarajuće mjere te je pravovremenom reakcijom i odgovornim ponašanjem građana virus pobijeđen u prvom poluvremenu – kaže Tušek.
Ističe i kako je i sam Bernardić potvrdio da je Hrvatska ispravno odgovorila na novonastalu situaciju.

– Nakon što je cijeli svijet Hrvatsku istaknuo kao primjer uspješne borbe, u emisiji “1 na 1”, emitiranoj na HRT-u u utorak, to je priznao i Bernardić, pohvalivši Vladu HDZ-a zbog poduzetih mjera u sprječavanju širenja koronavirusa, a da to ni sam nije shvatio, dok mu to voditelj nije rekao. Na kraju je ostao zbunjen, kao i obično – ističe predsjednik HDZ-a te podsjeća da je posljednje istraživanje Crobarometra pokazalo da Bernardić čak ni među biračima SDP-a nije među tri prva političara.

Projekti u KZŽ

– Bernardić je na dobrom putu da još snažnije uvjeri hrvatske građane koliko je on neozbiljan i neodgovoran premijerski kandidat. S druge se strane građanima nudi sigurna i stabilna opcija koja iza sebe ima izvrsne rezultate, a naš rad, ozbiljnost i odgovornosti ljudi prepoznaju – kaže Tušek te dodaje kako su upravo projekti na području općina i gradova u Krapinsko – zagorskoj županiji dokaz rada Vlade Republike Hrvatske na čelu s Andrejem Plenkovićem.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba