Nova knjiga i nova humanitarna priča

Kupite “Priručnik za sreću“ i donirajte 20 kuna Zakladi dječje onkologije “Rebro“

Objavljeno: 17.05.2020. JJ

O 33-godišnjem Dariju Jedvaju iz Krapine, policajcu s romantičnom dušom i velikim srcem, već smo pisali 2018. godine, kada je objavio svoj prvi roman “Anđeo na križnom putu” i 50 kuna od svakog prodanog primjerka donirao Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL), sa sjedištem u Čakovcu.

99 kuna

U travnju ove godine izašla je i Darijeva druga knjiga pod nazivom “Priručnik za sreću“, a s njome i nova humanitarna priča.  

– Knjiga stoji 99 kuna, a od svake prodane knjige, doniram 20 kuna Zakladi dječje onkologije “Rebro“ u Zagrebu. Do sada sam uspio donirati dvije tisuće kuna, a nadam se da ću uskoro još i više, uz vašu pomoć. Cilj mi je ovaj svoj hobi učiniti korisnim i time nekome pomoći. Knjiga pripada području osobnog rasta i razvoja, a govori o snazi ljudskih misli kao temelju za sretan i uspješan život. Obiluje mudrim izrekama i dokazima od strane učenih i uspješnih ljudi tijekom povijesti. Također posjeduje nekoliko zanimljivih praktičnih vježbi koje će pokrenuti i one s najviše sumnji, da shvate da su naše misli ono što kreira našu realnost – kaže Dario.

Besplatna poštarina

Zainteresirani za kupnju knjige mogu mu se mogu javiti u inbox ili na e-mail [email protected], a knjigu će vam poslati poštom na vašu adresu. Poštarina je besplatna za područje čitave Republike Hrvatske.

– Ako vi ne čitate, sigurno imate ili znate nekoga kome bi ova knjiga dobro došla kao poklon, pa ćete na taj način sudjelovati u humanitarnoj akciji koju sam pokrenuo – poručuju ovaj humanitarac, a priču o njegovu životu i nastanku prvog romana, pročitajte OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba