Prošlog vikenda zagorski policajci obavili očevid kod sedam prometnih nesreća

U Radoboju ozlijeđena dvojica vozača, jednom izmjerenom 1,93 promila alkohola

Objavljeno: 13.01.2020. JJ

Prošlog vikenda na području Policijske uprave krapinsko – zagorske evidentirana su tri kaznena djela, sedam prometnih nesreća i jedan prekršaj. Evidentirano je jedno kazneno djelo teške krađe, jedno kazneno djelo krivotvorenja isprave i jedno kazneno djelo nametljivog ponašanja.
Policijski su službenici tijekom vikenda obavili očevid kod sedam prometnih nesreća. Šest prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom. Dvije su se dogodile u Velikom Komoru, općina Mače, i jedna u Globočecu, općina Marija Bistrica, uslijed neprilagođene brzine, zatim jedna u Strmcu Sutlanskom, općina Kraljevec na Sutli, zbog držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika, u Donjoj Stubici, uslijed nepropisne radnje vozilom i Klenovcu Humskom, općina Hum na Sutli, zbog nekretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake.
U prometnoj nesreći do koje je došlo u Radoboju zbog nedržanja vozila uz desni rub kolnika, oba vozača zadobila su lakše tjelesne ozljede, a isto tako jednom od vozača izmjereno je 1,93 promila alkohola u organizmu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba