S POČETKOM NOVE GODINE, VRIJEME JE ZA USVAJANJE NOVIH ZNANJA I VJEŠTINA – Zlatarsko Pučko otvoreno učilište vas poziva:

Prijavite se na tečaj osnova korištenja računala ili početni tečaj engleskog jezika za odrasle

Objavljeno: 07.01.2020. zagorjeinternational

Pučko otvoreno učilište dr. Jurja Žerjavića Zlatar prima prijave zainteresiranih za pohađanje tečaja osnovnog korištenja računala. Radi se o tečaju u trajanju od 24 sata, na kojem će polaznici steći osnovna znanja za korištenje računalom: kako rukovati računalom, kako napisati poruku, poslati mail, pronaći nešto na internetu ili koristiti društvene mreže. Predznanje nije potrebno, a tečaj je prije svega namijenjen umirovljenicima s prebivalištem na području grada Zlatara, za koje cijena iznosi 100 kuna jer tečaj za njih sufinanciraju Pučko učilište i Grad Zlatar.
U slučaju nedovoljnog broja polaznika, tečaj će moći pohađati i ostali zainteresirani građani. Prijave se zaprimaju do popunjenja grupe u Pučkom otvorenom učilištu u Zlataru (tel. 049/466-823).
Zlatarsko Pučko otvoreno učilište također poziva zainteresirane da se prijave za pohađanje početnog tečaja engleskog jezika za odrasle. Tečaj traje 70 sati po jednom modulu, a održava se u poslijepodnevnim i večernjim satima, dinamikom prema dogovoru s polaznicima. Cijena tečaja može se plaćati u obrocima za cijelo vrijeme trajanja tečaja. Početak se planira u siječnju, uz uvjet prijave dovoljnog broja polaznika. Predbilježbe se zaprimaju do popunjenja grupe na tel. 049/466-823 ili e-mail: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba