LED & SOLAR SHOP: U Oroslavju otvoren salon rasvjete – jedini takav u Zagorju

NAJVEĆI IZBOR UZ NAJPOVOLJNIJE CIJENE: Od rasvjete za kućanstva i ugostiteljske objekte, do rasvjete za gospodarske prostore

Objavljeno: 28.11.2019. zagorjeinternational

Svoje su poslovanje pokrenuli 2016. godine i u svega par godina izrasli su u respektabilnu tvrtku koja danas zapošljava osam djelatnik, a posluje s više od 70 općina i gradova diljem cijele Hrvatske. Radi se o tvrtki “Solar Zagorje“ iz Oroslavja, za čiju su uspješnost zaslužni njeni osnivači Tomislav Pernjek i Ivan Mrnjec, kojima se također pripisuju i zasluge za milijunske uštede koje su donijeli mnogim zagorskim gradovima i općinama. Naime, fokus ove dvojice uspješnih zagorskih poduzetnika bio je usmjeren na prodaju i postavljanje javne led rasvjete, a da su time napravili dobar poslovni potez, najbolje svjedoči podatak da su u prve dvije godine postavili gotovo šest tisuća rasvjetnih tijela u 30-ak gradova i općina diljem Hrvatske.

Generalni distributer

– Primijetili smo kako se diljem Hrvatske krenulo s rekonstrukcijom javne rasvjete, odnosno zamjenom postojeće, zastarjele rasvjete novom, energetski efikasnijom LED rasvjetom. Stupili smo u kontakt s hrvatskim proizvođačem LED rasvjete, tvrtkom Omega Software d.o.o. i postali generalni distributer rasvjetnih tijela brenda LED-a za čitavu Hrvatsku. U startu je svima nama to bila nova tehnologija, dok danas mogu reći da smo što se tiče javne rasvjete, najnaprednija županija u Hrvatskoj – ispričao nam je Ivan Mrnjec.

Osim javne rasvjete, “Solar Zagorje“ bavi se i proizvodnjom i razvojem solarnih pametnih klupa, a prateći interese i potražnju svojih građana shvatili su kako i s njihove strane postoji veliko zanimanje za štedljivom led rasvjetom. Bio je to dovoljan razlog da svoje poslovanje prošire otvaranjem maloprodajne trgovine.

– U naš projektni ured koji je smješten u centru Oroslavja često bi navraćali pojedinci želeći kupiti žarulje ili neke druge elemente rasvjete pa bi im tu i tamo izlazili u susret i nabavljali neke stvari. No, vidjeli smo u kojem smjeru idu njihovi zahtjevi te smo se naposljetku odlučili otvoriti trgovinu i olakšati mnogima koji traže višu kategoriju rasvjetnih tijela da ne moraju iz Zagorja odlaziti u kupovinu u Zagreb i izgubiti cijeli dan da nađu dobru lampu– rekao nam je Mrnjec.

Cjenovno dostupni

Tako danas na istoj lokaciji, točnije na adresi Milana Prpića 77 u Oroslavju u svom “Led & Solar Shopu“ nude velik izbor led rasvjetnih tijela, dekorativne i industrijske rasvjete. Riječ je o jedinstvenom salonu rasvjete i led shopu na području Krapinsko – zagorske županije.

– Jedini smo koji u Zagorju držimo ovakav asortiman i nudimo Philips brend po najpovoljnijim cijenama, a cilj nam je bio ponuditi moderne i cjenovno dostupne proizvode koji čine životni prostor ugodnijim. U našem salonu rasvjete možete pronaći kako rasvjetu za kućanstva tako i onu za restorane, kafiće odnosno ugostiteljske objekte, ali držimo i rasvjetu za gospodarske objekte kao što su razne hale i radionice – objasnio je Mrnjec te dodao kako uz brend Philipsa nude i druge cjenovno prihvatljivije brendove.

Isto tako napominje kako je njihov tim u svakom trenutku spreman educirati kupce i pomoći im u odabiru najpovoljnijih i najboljih rješenja, a garantiraju visoku kvalitetu svog ponudbenog programa.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba