“BERBA NAGRADA”: Zagorci zvijezde večeri na Danima hrvatskog turizma koji se održavaju na Hvaru

Zagorje – Bajka na dlanu najuspješnija turistička destinacija kontinetalne Hrvatske, Terme Tuhelj najbolja destinacija za rekreaciju i zabavu, a Krapinske Toplice za zdravstveni turizam

Objavljeno: 24.10.2018. zagorjeinternational

Na Hvaru se danas i sutra održavaju “Dani hrvatskog turizma”, tradicionalni susret turističkih djelatnika te svih dionika u turističkom sustavu Republike Hrvatske, koji organiziraju Ministarstvo turizma, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska turistička zajednica. Dodjela nagrada održana je večeras, a Zagorje – Bajka na dlanu proglašena je najuspješnijom turističkom destinacijom kontinentalne Hrvatske. Nagradu je primio krapinsko – zagorski župan i predsjednik Turističke zajednice KZŽ Željko Kolar.

Velik uspjeh postigle su i Terme Tuhelj – Vodeni planet, koje su proglašene najboljom atrakcijom u kategoriji destinacije za rekreaciju i zabavu, dok su Krapinske Toplice proglašene najuspješnijom destinacijom zdravstvenog turizma.

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice bila je također među tri finalista u kategoriji SPA/liječilište godine, dok je Hotel Well u Tuheljskim Toplicama proglašen jednim od tri najbolja wellness hotela u Hrvatskoj.

Drugi dio nagrada dodijelit će se sutra, u četvrtak 25. listopada, za 10 najboljih u turizmu, i to u sljedećim kategorijama: Kulturna turistička atrakcija godine, Turistički događaj godine, Inovacija u turizmu godine, Restoran godine, Turistička agencija godine, Marina godine, Kamp godine, Hotel godine, Turistička destinacija godine te nagrada „Anton Štifanić“ za životno djelo te za osobu godine.
Osim toga, sudionike Dana hrvatskog turizma tijekom sutrašnjeg dana, odnosno u četvrtak, 25. listopada također očekuju brojna predavanja, radionice i okrugli stolovi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba