Silvija Puljko SDP-ova je kandidatkinja za načelnicu Općine Radoboj

NOVI LJUDI, NOVE IDEJE: “Prvo bih ukinula prirez, uvela participativni proračun i povećala transparentnost u radu Općine”

Objavljeno: 12.03.2021. zagorjeinternational

Silvija Puljko kandidatkinja je SDP-a za načelnicu Općine Radoboj na nadolazećim lokalnim izborima. Na predstavljanju je naglasila da je krajnje vrijeme za promjene, nove ljude i ideje s ciljem poboljšanja kvalitete života svih stanovnika općine.

– Moja slika Radoboja su prije svega sretni i zadovoljni ljudi. Mlade obitelji koje su motivirane da ostanu ovdje i grade svoj dom, djeca koja imaju bezbrižno djetinjstvo, učenici i studenti koji imaju priliku za željeno obrazovanje i dobivanje nagrada za posebna dostignuća, stariji koji imaju odgovarajuću zdravstvenu skrb i priliku da uživaju u svojim zlatnim godinama. Moja slika Radoboja je općina koja daje potpore poljoprivredi i gospodarstvu, koja potiče razvoj turizma, sporta i pomaže lokalnim udrugama – rekla je Puljko, dodajući kako bi njezin prvi korak kao načelnice bilo ukidanje prireza te uvođenje transparentnosti u radu općine kroz prikaz svih troškova na dnevnoj bazi.

– Uvest ću participativni proračun koji će omogućiti građanima da sami odlučuju o raspodijeli dijela sredstava i na taj način imaju direktan utjecaj na svoje živote – poručila je kandidatkinja za načelnicu Radoboja.

Podršku kandidatkinji za načelnicu dali su i predsjednik zagorskog SDP-a Siniša Hajdaš Dončić, saborski zastupnik Boris Lalovac, krapinsko – zagorski župan Željko Kolar te predsjednik Općinske organizacije SDP-a Radoboj Igor Cigula.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba