Potpuno novi izgled, potpuno novi sadržaji. Poznato i kako će izgledati

Kreću veliki radovi na popularnom King Crossu

Objavljeno: 10.05.2024. zagorjeinternational

Jedan od starijih shopping centara u Zagrebu, popularni King Cross na Jankomiru, kreće s cjelovitom rekonstrukcijom tijekom koje će se kroz sedam građevinskih faza u potpunosti obnoviti te proširiti s dodatnih 5000 četvornih metara, objavili su iz King Crossa, prenosi Bloombergadria.

Prema predviđanjima, radovi će završiti do jeseni 2025. godine, a cijelo vrijeme trajanja radova kupovina u centru će biti moguća jer će sve trgovine raditi prema redovnom radnom vremenu i parking će biti osiguran. 

Vlasnik King Crossa, SES Spar European Shopping Centers, u ovu investiciju planira uložiti 40 milijuna eura, a istaknuli su da je cilj osnažiti atraktivnost lokacije i postizanje veće održivosti centra.

Novi i modernizirani dijelovi centra nudit će brojne atraktivne sadržaje za sve generacije. Uz tri različite dječje zone za igru i zabavu, bit će tu i jedinstvena gastronomska zona s brojnim ugostiteljskim objektima. 

Budući izgled shopping centra/FOTO: King Cross

– Stvaranje živopisnih prostora zahtijeva temeljne promjene, zbog čega smo se odlučili na cjelovitu rekonstrukciju koja će ovaj centar transformirati u modernu šoping destinaciju – rekao je glavni izvršni direktor SES-a Christoph Andexlinger.

SES-ov country menadžer za Hrvatsku Zoran Karamatić istaknuo je da se centar nalazi na atraktivnoj lokaciji zapadnog ulaza u grad i po završetku rekonstrukcije i izgradnje dodatnih 5000 kvadratnih metara nudit će još zanimljiviji sadržaj u novom pulsirajućem prostoru.

Također, uz postojeće trgovine poput Interspara, Decathlona, Harvey Normana i DM-a, koji će također zasjati u novom ruhu, dobiti i nove brendove poznatih nacionalnih i međunarodnih partnera. Uz to, obnovit će se i postojeće parkiralište. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba