Održano natjecanje “Memorijal bojnik Davor Jović - Prvi za Hrvatsku 2024.“ za najspremnijeg pripadnika Oružanih snaga RH

BRAVO! Zagorski policajac Krunoslav Ivanušec, tradicionalno, opet među najboljima

Objavljeno: 09.05.2024. zagorjeinternational

U srijedu je na stazi dugoj 35 kilometara, na relaciji Šepurine –  Nin – Ninski Stanovi – Žerava – Zadar, održano natjecanje za najspremnijeg pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske, “Memorijal bojnik Davor Jović – Prvi za Hrvatsku 2024.“.

Među pripadnicima MUP-a, koji su ponosno predstavljali odoru hrvatske policije, na natjecanju iz PU krapinsko – zagorske sjajan rezultat postigao je Krunoslav Ivanušec, pripadnik Interventne jedinice policije. 

– Ivanušec je s 20 kilograma tereta na leđima odradio iznimno zahtjevne zadaće završio natjecanje i u cilju pozvonivši zvonom pozdravio hrvatsku zastavu – ponosno su istaknuli iz PU krapinsko – zagorske.

Za istaknuti je kako je pripadniku Interventne jedinice policije Krunoslavu Ivanušecu to bila sedma uspješno odrađena trka “Prvi za Hrvatsku”. 

Na ovom prestižnom i iznimno teškom natjecanju za najspremnijeg pripadnika borilo se 40 pripadnika OSRH, 10 pripadnika MUP-a i 30 pripadnika savezničkih i partnerskih zemalja. Šestero ih nije uspjelo savladati stazu i završiti trku.

– Pohvale Krunoslavu na sjajnim rezultatima. Ponovo je dokazao svoju spremnost i čestitamo mu na uspješno završenom iznimno zahtjevnom natjecanju te zahvaljujemo što je omogućio ponos Policijskoj upravi krapinsko – zagorskoj – dodaju iz policije. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba