26. kolo 3. NL Centar

LUČKO: Gaj uzeo bodove na gostovanju

Objavljeno: 22.04.2024. Milorad Videković

Dvadeset peto kolo 3. NL Centar ponudio je derbi susret drugoplasiranog Lučkog i trećeplasiranog Gaja. Nakon teške i vrlo borbene igre sasvim zasluženo su slavili gosti iz Mača rezultatom 2:1. 

U svakoj teškoj utakmici gdje uđu ozbiljno nogometaši gaja potvrđuju moju tezu da su klub za sam vrh tablice. Ne voli m previše isticati pojedince jer nogomet je ekipni sport ali ovog puta moram jer je utakmicu, ne samo zbog dva postignuta gola, maestralno odigrao Martin Šaban.  

Iako oslabljeni ne igranjem, “žutica“, Postonjskog i Mazalovića te ozlijeđenog Vukadina njihove zamjene su ih dostojno zamijenile i time potvrdile da je i klupa Gaja jaka.   

U prvom poluvremenu obje su ekipe imale svoje prilike da postignu golove ali ih sreća ili koncentracija nisu baš previše slušale tako da smo vidjeli samo jedan gol u tom dijelu i to u samom smiraju poluvremena.  

Igrala se 45. minuta kada je Kovačić ubacio do Cvrtile koji loptu prosljeđuje do Šabana on je glavom zakucava u mrežu nemoćnog Javora te se vodstvom gostiju odlazi na odmor.  

U drugom poluvremenu gledamo istu sliku sa jednom razlikom jer već u 62. minuti poluvremena Šaban na asistenciju Haramusteka dovodi gaj u vodstvo od 0:2. Lučko je nakon ovog pogotka pojačalo ritam utakmice sa željom da barem dostigne visoko vodstvo ali sve što su uspjeli učiniti je smanjenje rezultata preko Kiša u 75. minuti te je na kraju Gaj sasvim zasluženo osvojio sva tri boda te se primaknuo na samo bod od Lučkog uz jednu utakmicu manje. 

LUČKO – GAJ  1:2  

LUČKO: Stadion Lučko, GLEDATELJA: 100, SUCI: Luka Kelihar ( Velika Gorica ). Pomoćnici:  Mrkoci i Matić. 

STRIJELCI: 0:1 Šaban (45); 0:2 Šaban (62); 1:2 Kiš (75). 

LUČKO: Javor, Prigorac (71. Kerman), Kiš, Pavlak, Šaronja (35. Cerjak), Rell, Čondrić, Čičković, Husinec, Serdarušić, Desić (59. Celić). Trener: Vladimir Ilečić. 

GAJ : Babić, Ristovski, Sedak, Sambol, Haramustek Cvrtila (56. Plehan), Šaban (79. Baneković), Tepšić, Kovačić (90+3. Dačnik-Kovačić), Kovač, Šoštarić (56. Nikolić). Trener: Marijan Glavica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba