‘Noć knjige’ u utorak u Krapinskim Toplicama

Stižu poznati gosti Hrvoje Kovačević i Aleksandar Stanković

Objavljeno: 21.04.2024. zagorjeinternational

‘Noć knjige’ je manifestacija koja se svake godine održava povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, 23. travnja, te Dana hrvatske knjige, 22. travnja. Ovogodišnja tema ‘Noći knjige’ glasi “Kad je prizma kataklizma: knjige za izazovna vremena”, a zaštitni je znak dinosaur Gjuro Nachitanovicz.

Općinska knjižnica Krapinske Toplice i ove godine u sklopu manifestacije organizira zanimljiva događanja koja će se održati u utorak, 23. travnja u Domu kulture Krapinske Toplice.

Višestruko nagrađivani pisac Hrvoje Kovačević osnovnoškolcima će predstaviti svoje knjige iz serijala “Čuvari tajne”, a književni susret s Kovačevićem počinje u 11 sati.

Nadalje, svoju najnoviju knjigu “Depra” poznati novinar i voditelj Aleksandar Stanković predstavit će istog dana u 19 sati. Kombinirajući prozne zapise i poeziju, autor otvoreno govori o svojoj borbi s depresijom s ciljem destigmatizacije ove bolesti. 

Nakon predstavljanja knjige slijedi druženje uz degustaciju vina i sitnih zalogaja Vinarije ‘Vuglec Breg’ te slanih i slatkih delicija hotela ‘Villa Magdalena’.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba