Besplatna je jedino ako se pojede u pola sata

SLATKI IZAZOV: Nakon pizze dolazi palačinka i to 2,5 kilograma teška – pravila su ista

Objavljeno: 31.03.2024. zagorjeinternational

Nakon što je na društvenim mrežama ogromna pizza iz Karlovca izazvala potpunu pomutnju te su i oni najgladniji se okušali ju pojesti u jednom “zalogaju”, sad se javljaju slični izazovi. Pa tako dolazimo i do onih iz desertnog menija kao što su palačinke, a pravila su gotovo ista kao i s pizzom. 

Ova ogromna palačinka u palačinkarnici Milky u zagrebačkom kvartu Središće teži 2.5 kilograma. Besplatna je ako je možete sami pojesti unutar 30 minuta i poznata je kao “Milky izazov”, piše Index.

Milky izazov je na prvi pogled bio zastrašujuć. Nakon bližeg pregleda, faktor straha donekle se smanjuje – većina “mase” dolazi od raznih krema, a ne same palačinke. Izazov se, u suštini, sastoji od samo dvije palačinke ukrašene dodacima poput Nutelle, kreme od pistacija, kreme od vanilije, Lino Lade, plazma keksa, kakaa, Kit Kata, bijele Linolade i šumskog voća. 

Ako ne uspijete završiti u roku od pola sata, to će vas koštati 20 eura. Iako je izazov zabavan, vjerujemo da je jako nerealan. Završiti ovu golemu šećernu porciju čak i unutar sat vremena čini se kao težak zadatak. 

Inače, palačinkarnica Milky postoji već godinama te radi po principu da sami složite svoju palačinku, a imaju i neke svoje kombinacije. Od slatkih, možete birati između američkih, proteinskih, čokoladnih, red velvet, bezglutenskih i veganskih palačinki s raznim nadjevima, a tu su i slane proteinske, tostirane, pohane i bezglutenske palačinke. 

Cijene također variraju ovisno o sastojcima, a kreću se između 2.40 i 7.30 eura. Imaju dvije lokacije u Zagrebu, no u vrijeme booma su se proširili po regiji, tako da sada posluju i u Beogradu, Nišu te Sarajevu. 

U Zagrebu se nalaze na adresama Ulica Ede Murtića 4 (Središće) te Dankovečka ul. 3 (Dubrava), a radno vrijeme im je od ponedjeljka do četvrtka od 10:30 do 20 te od petka do nedjelje od 10:30 do 23:15.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba