Igrale su ekipe krapinskog Zagorca, Pregrade, Gaja iz Mača, Tondacha, Klanjca i Radoboja

FOTO: U Radoboju održan nogometni turnir ‘Hude ose 2024. – Zagići’, najbolji su klinci iz Klanjca

Objavljeno: 29.03.2024. zagorjeinternational

Dana 23. i 24. ožujka u organizaciji Nogometnog kluba Radoboj održan je peti po redu nogometni turnir ‘Hude ose 2024.’ za registrirane klubove u kategoriji/uzrastu Zagići. Turnir je okupio 13 nogometnih ekipa s područja Krapinsko – zagorske županije koje su bile podijeljene unutar triju natjecateljskih skupina.

U subotu 23. ožujka, prvog dana turnira, nakon odigranih utakmica unutar samih skupina nastavak turnira osigurale su sljedeće ekipe: NK Zagorec Krapina 1, NK Zagorec Krapina 2, NK Pregrada 1, NK Pregrada 2, NK Gaj Mače, NK Tondach, NK Klanjec i NK Radoboj.

U četvrtfinalnim susretima u nedjelju 24. ožujka, ekipa NK Zagorec Krapina 1 bila je bolja od ekipe NK Pregrada 1 rezultatom 2:1, ekipa NK Radoboj bila je bolja od ekipe NK Gaj Mače rezultatom 3:1, ekipa NK Tondach slavila je protiv ekipe NK Zagorec Krapina 2 rezultatom 4:0, dok je ekipa NK Klanjec pobijedila ekipu NK Pregrada 2 rezultatom 4:1.

U polufinalnim susretima ekipa NK Zagorec Krapina 1 slavila je protiv ekipe NK Tondach boljim izvođenjem udaraca s bijele točke. U drugom iznimno zanimljivom susretu ekipa NK Klanjec bila je bolja od ekipe domaćina NK Radoboj rezultatom 2:1. U utakmici za treće mjesto ekipa NK Tondach bila je bolja od ekipe NK Radoboj rezultatom 3:1, dok je u finalnom susretu ekipa NK Klanjec bila bolja od ekipe NK Zagorec Krapina 1 rezultatom 3:0.

Konačni poredak:

  1. NK Klanjec
  2. NK Zagorec Krapina 1
  3. NK Tondach
  4. NK Radoboj

Najbolje plasiranim ekipama dodijeljene su prigodne nagrade (pehari i medalje) za ostvarene rezultate. Također, nagrade su dodijeljene i najboljim pojedincima ovogodišnjeg turnira. Tako je nagrada za najboljeg golmana otišla u ruke Patrika Galica (NK Tondach), za najboljeg strijelca u ruke Tina Mališa (NK Zagorec Krapina 1), a za najboljeg igrača u ruke Ivana Skrbinca (NK Klanjec).

Nogometni klub Radoboj zahvaljuje se svim klubovima koji su sudjelovali na ovogodišnjem izdanju turnira, kao i svim članovima, roditeljima i ljudima dobre volje koji su pomogli oko organizacije samog turnira. Također, NK Radoboj se zahvaljuje i pokrovitelju turnira Nogometnom savezu Krapinsko – zagorske županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba